2777
2789
عنوان

کیا از تقسیم ارث و میراث سردرمیارن بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 47 پست
ممنونم حتما بهش میگم چون اصلا چیزی نمیدونن و فک میکردن پیش عموم میمونه ولی پدرم ۶تابرادر داره و ۶خوا ...

یا خدا چقد زیاد 🥴😆

باید بری دفتر خدمات قضایی . شناسنامه و گواهی فوت ببرید 

دستتون نیست اگه شناسنامه خود دادگاه از ثبت احوال استعلام میگیره . گواهی فوت ام ک برید ثبت احوال راحت میده . 

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشون خونه رو نمیدن هی میگن میخوایم مغازش کنیم

بیین باید خیلی پیگیر و سفت باشی 

هر لحظه کلا ناامید میکنن ولی شما برید دنبالش شاید چن ماه طول بکشه 

قطعا بهتون میرسه 

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️
ممنونم حتما بهش میگم چون اصلا چیزی نمیدونن و فک میکردن پیش عموم میمونه ولی پدرم ۶تابرادر داره و ۶خوا ...

نه لازم نیست همه برن جلو. حتا یه وارث هم اقدام کنه قانون ارث و تقسیم میکنه. مادربزرگت در قید حیاته یا فوت شده؟ اگه فوت شده بعد یا قبل پدربزرگت؟

به طور خودکار دولت تقسیمش میکنه یا باید خودمون پیگیر بشیم؟

خودتون بایدپیگیرشید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

به  گفتن  اونا  نیست  هرچی  هست  تقسیم میشه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
پول سهم شمارو بدن اگه قصد فروش ندارن

به هر حال باید انحصار وراثت انجام بشه. پروسه قانونی باید طی بشه. میتونن بعدا سر چگونگی تقسیمش توافق کنن ولی باید کارهای اداری انجام بشه و سند منتقل بشه.