2777
2789

پدربزرگم یه خونه سه طبقه داره که دوتا از پسراش توش زندگی میکنن و بقیه بچه هاش که زیادم هستن بیرون این خونن حالا اون بچه هاش که تو این خونه زندگی میکنن راضی به فروشش نیستن و میگن واسه ما میمونه سوالم اینه که واقعا واسشون میمونه یانه🥲💔پس بقیه چی

بعد حالا اینا گیر داد که خونه رو نمیدیم خب ما خیلی خوب اینو میدونیم عموم هی میگه میخوام مغازش کنم پس ما چی مامستاجریم آخه 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه سهم دارن توش بعد ۱۲۰ سال اگه خدای نکرده پدربزرگ‌فوت کنن 

مگه اینکه پدر بزرگتون در زمان حیاتشون بهشون هبه کنن 

یا بنامشون بزنن 

ولی اگه بچه زودتر از پدر مادر فوت کنه ارث نمیبره ازشون

اگه خونه سند داره میتونید انحصار وراثت بدید. اگر پدربزرگت بعد از سال ۹۵ فوت شده باشن باید هفت و نیم درصد هم مالیات به صندوق دولت واریز کنید. بعد از اتمام انحصار وراثت سهم بقیه وراث از این مالیات رو بهتون برمیگردونن. 

اگه ب نام پدر بزرگت هست ک درخواست انحصار ورثه باید بدین شما 

تقسیم میشه براتون 

اگرم از خونه بلند نمیشن ک دادگاه بهشون میگه سهم پدرتو بخرن ساکنین اون خونه و پولشو بدن بهتون 

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️
با شکایت هیچی درست نیشه. با هم راه بیاید. ما الان سی ساله شکایت کردن هنوز هیچی نده

شکایت نمیخواد . حتا یکی از وراث بره جلو انحصار وراثت میدن ملک میره تو کارشناسی مزایده و سهم هر کس تو صندوق ریخته میشه.