2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هر دفعه یه دستور میده

315 بازدید | 13 پست

میریم شهرستان دستور میده برید خونه خواهر شوهرم به زور می بره یا صبح زود میاد تو اتاق میگه می رید خونه خواهر شوهر 

بعد هی میگه زنگ بزنید به خواهر شوهرم 

یه مدت هم هر هفته دستور میداد برید سر خاک پدرش چل شدم تا چهلم هر هفته رفتم 

الان دستور داده برید خونه مادربزرگ بهش یه سر بزنید مادربزرگ خونه اش تو شهر ماست خودش تو شهرستان هست 

اینکه میگه یه سر برید خونه مادربزرگ دستور نیست واقعا . مامان خودتونم ممکنه بگه یه سر به فلانی بزنین یا یه تماس با فلانی و اینا

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا مادرشوهر من بوده البته به من و جلوی من نمیگف پیام میداد همسرم یا زنگ میزد وقتی فهمیدم دستورات ا ...

به من هم نمیگه به شوهرم میگه 

یه بار که منه زایمان کرده رو ورداشت برد به دامادش سر بزنه به جای اینکه اونا بیان به من سر بزنند 

به من هم نمیگه به شوهرم میگه یه بار که منه زایمان کرده رو ورداشت برد به دامادش سر بزنه به جای اینکه ...

وای توام رفتی!چی بگم بهت اسی!الان مادرشوهرم گیر داده دامادش داره خونه میسازه شوهرم بره سر بزنه ولی شوهرم نمیره آخه ما خونه ساختیم اصلا نیومد یه نگا بندازه مغازه زده مادرشوهرم اصرار داره برو ازش خرید کن شوهرمم نمیره اصلا

حالا جالبه دامادش سگ محلشون میکنه اصلا براشون ارزش قائل نیس ولی خیلی میخانش

به من هم نمیگه به شوهرم میگه یه بار که منه زایمان کرده رو ورداشت برد به دامادش سر بزنه به جای اینکه ...

خب زود به زود نرین شهرستان ...اول بکنین یه هفته در میون،  بعد دو هفته در میون ...کمکم زیادش کنین

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

ولش کن بگو چشم ولی نرید..مگه رفتن خونه مردم زورکی میشه آخه😐خیلی بدم میاد اینجوری..مامان منم هی میگه زنگ بزن فلانی..خودم بخوام میزنم دیگه.‌یکی میگه بدتر اصلا دوست ندارم زنگ بزنم

خدایا شکرت🌹🌹🌹
وای توام رفتی!چی بگم بهت اسی!الان مادرشوهرم گیر داده دامادش داره خونه میسازه شوهرم بره سر بزنه ولی ش ...

به خدا من و برداشت رفت دامادش از بیمارستان آمده بود 

جالب این جا بود چند بار رفته بود بهش سر زده بود 

از منم سرحال تر  بود داماده 

ببخشید ولی برا سر خاک رفتن واقعا وظیفه تون بوده بدون هیچ گفتنی

به خدا ما هر هفته ببین چهار بار رفتیم سر خاک با بچه کوچیک یک ساله بعد برادرای مادرشوهرم کلا یک بار آمدن 

سر خاک هم پر انرژی منفی واقعا میومدم خونه تا چند روز حالم بد بود واقعا