2777
2789
عنوان

شوهر با ایمان از کجا پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو عمرم قم نرفتمحالا واسه شوهر پاشم برم که چی بشه😐

دهنت یاد اون جکه افتادم دختره میره امام زاده میگه من شوهر میخوام پسره خودشو میندازه بغل دختره میگه وای امامزاده یحیی  چرا هول میدی،😂😂😂😂

خودت باید اول اونجوری بشی

من نماز خونم از سن بلوغم میخونم روزه هم میگیرم

اهل حلال و حرومم هستم

فقط پوششم یکم چیزه که اونم بی حجاب نیستم فقط طوریع که چادر سر نمیکنم و موهام کامل پوشیده نیست که اونم سعی دارم رو حجابم کار کنم

دو کاربر تو ی اکانت❣️
چطوری ؟ برم بگم شوهر می‌خوام ملت.؟😂

آرهههههه 😂😂😂😂😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
من نماز خونم از سن بلوغم میخونم روزه هم میگیرماهل حلال و حرومم هستمفقط پوششم یکم چیزه که اونم بی حجا ...

بجز حلال حروم مابقی مسائل ظاهریه ک گفتی .....خیلی مهم نیستن 

منظورم درونی بود باید روخودت کارکنی 

بجز حلال حروم مابقی مسائل ظاهریه ک گفتی .....خیلی مهم نیستن منظورم درونی بود باید روخودت کارکنی

بخدا درونم اوکیه فقط یسری مسائل هست که اونم اصلا ذات ی انسانه دیگه مثل غیبت اینا😂

اینم بگم اهل دوست پسر بازی اینا اصلا نیستم همش دنبال یچیز درست حسابی و جدی ام

دو کاربر تو ی اکانت❣️