نگارم۷۷ مدیر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 4737 عنوان چرا خرج های خونه تموم نمیشعععع | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 20 پست تازه عروسم مدام راه میرم تو خونه میبینم ی چی کمه میفتم دنبالش ک بخرم حالا پولش ب جهنم سر شدیم انقدر خرج گردیم خسته گی ش خیلی زیاده تا چند وقت هی باید بخریم 🥲🥲 دیروز | 14:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 4737 خب همون آشپزخونه تا آخرعمر خرید داره اون خوبه شوهرم سفارش میده میارن میزاریم یخچال اون اوکیه وسایل خونه سخته. مثلا چنتا اینه آوردن همش رو زمینه منتظرم شوهرم وقت پیدا کنه نصبش کنه🥲🥲🥲
ayenebanoo عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 926 اون خوبه شوهرم سفارش میده میارن میزاریم یخچال اون اوکیه وسایل خونه سخته. مثلا چنتا اینه آوردن همش رو ... سفارش میده میارن میذارن یخچال!؟بچه کچایی اسی اینقد مایه داری!
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 4737 سفارش میده میارن میذارن یخچال!؟بچه کچایی اسی اینقد مایه داری! چیزی نیستش که مثلا میرع تو سایت افق کوروش هرچی لازمه سفارش میده پیک هاشون برامون میارن همه میتونن این کارو کنن راحت تره از فروشگاه رفتن
ayenebanoo عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 926 چیزی نیستش که مثلا میرع تو سایت افق کوروش هرچی لازمه سفارش میده پیک هاشون برامون میارن همه میتونن ا ... آخه همچین گفتی میارن میذارن یخچال گفتم لابد کلفت داری!ولی من خرید اینجوری رو قبول ندارم باید خودم برم فروشگاه تاریخ اجناس رو ببینم
نگارم۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 4737 آخه همچین گفتی میارن میذارن یخچال گفتم لابد کلفت داری!ولی من خرید اینجوری رو قبول ندارم باید خودم بر ... ی بار دیگه پیاممو بخون گفتم میارن میزاریم تو یخچال😂من خودم ی وقتایی با شوهرم میرم خزید ولی غالبا خرید هامون غیرحضوریه راحته خیلی
ayenebanoo عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 926 ی بار دیگه پیاممو بخون گفتم میارن میزاریم تو یخچال😂من خودم ی وقتایی با شوهرم میرم خزید ولی غالبا خر ... موفق باشی