2777
2789
عنوان

زن یکی از اشناهامون اصلا تعارف نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو هم باهاش راحت باش 

این بیخیاله تو هم بیخیالی طی کن 

اگر بقیه اخلاقاش بهت میخوره و رفت و امد میکنی تو هم سخت نگیر 

گاهی ماهم باید توقعمون رو بیارین پایین از طرف مقابل

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

خب تقصیر شماست چرا منتظر تارف کردنی..من کلا بدم میاد کسی تارف کنه خونه کسی دوس داشته باشم میرم اونام میتونن بیان خونمون و ب اینم نگاه نمیندازم ک پذیراییش خوبه یا بد چون برا خوردن هیچجایی نمیرم ...ولی واقعا دوس  دارم حتگا چایی باشه باهم بخوریم درین حد ساده بدم میاد برم حایی طرف همش اشپزخونه باشه خب بشین بابا اومدم حال روحیم خوب شه نه ک شکممو پر کنم برم

وقتی میاد خراب میشه رو سرم نمیتونم دیگه چیزی بگم مجبورم تند تند بدوم غذا و میوه و...اماده کنم

لازم نیست خودتو خسته کنی

همه چی هم لازم نیست بیاری

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

اونوقت وقتی میگم مهمونی رفتین عین کوزت کار نکنین و طرف نشورین ،اینجا میریزین سرم!

من نه وقتی مهمونی میرم ظرف میشورم  و نه وقتی کسی بیاد خونم اجازه میدم ظرف بشوره

والا مهمونی رفتیم!نیومدیم همش تو اشپزخونه باشیم که

من میرم مهمونی فقط در حد سفره انداختن و کشیدن غذا کمک میکنم

چند بار غافلگیرم کرده منم خنگم.

مثل خودش زرنگ‌ باش، تو اقوام ما هم یکی بود ک تولد بچم دعوتش میکردم هر دفعه ولی اون با کمال پررویی هیچوقت منو دعوت نمیکرد برا تولد بچه هاش، منم دعوتش نکردم دیگه

اونوقت وقتی میگم مهمونی رفتین عین کوزت کار نکنین و طرف نشورین ،اینجا میریزین سرم!من نه وقتی مهمونی م ...

و عوضش کسی میاد خونم فیییچ توقعی ندارم که بخاد کمکم ظرف بشوره و کار کنه

دوست دارم بیشتر بشینیم و گپ بزنیم