2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم موهای صورتت زبر و زیاد نشده با تیغ؟

بنظرم بدترین نوع اصلاح با بنده چون پوست رو تحریک میکنه و باعث ایجاد جوش و حتی تو طولانی مدت شل شدن پوست میشه🤦‍♀️

راه های بهتری که برای اصلاح وجود داره یکیش شیور صورت براون و اون یکیش استفاده از تیغ های اصلاح ابروعه که علاوه بر اصلاح صورت لایه برداری هم انجام میده 

ولی برای کسایی که جوش فعال دارن اصلا ایده خوبی نیست

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

نه اوکیهخیلی مونداره صورتم بعد بهترم هست واسه من

من ۱۰ساله که ازدواج کردم کلا ۳بار بند انداختم صورتم از جوش نابود شد دیگه از ترسم سراغ هیچی نمیرم.البته موهای صورتم کرکیه.سبیلامو بند ميندازم فقط 

یقین دارم که بهترین روزا میان  
من داشتم خیلی خوب بود خئییییلی موهای ریزم برمیداره مثل بند انداختنه دیگهفقط یه فنرش شکست دیگه گذاشتم ...

از منم فنرش شکست بعد باید سفارش بدی مغازه فنرسازی ها برات می سازن 

ولی کلا بند انداز من اصلا درست موها رو برنمی داشت همه اش هم نخش پاره می شد

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
خیلی خوبه برا اونایی که رشد موهاشون زیاده و دم به دقه نمیرسن برن ارایشگاه .به خودته که حوصله کنی همه ...

عه با نخ معمولی هم میشه؟‌ سریع نمیبره؟

گروه قرمز❤️ وزن 
خیلی خوبه برا اونایی که رشد موهاشون زیاده و دم به دقه نمیرسن برن ارایشگاه .به خودته که حوصله کنی همه ...

نخ نازک میندازی یعنی؟

من فقط نخ مخصوص بنداندازو میبندم اما خب نازک نیست

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
من ۱۰ساله که ازدواج کردم کلا ۳بار بند انداختم صورتم از جوش نابود شد دیگه از ترسم سراغ هیچی نمیرم.الب ...

منم جوش میزنم باید از کرم و ضدجوش و اینا استفاده کنی بعدش

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون