2777
2789
عنوان

قشم رفتن توی عید ارزش اینو داره پنجاه میلیون ببری خرج کنی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست
واقعا اصلا نمی‌ارزه،بعد شما تازه عروسید می‌تونید خونه اقوامتون برید،خیلی هم خوش می‌گذره

خونه اقوام چه ربطی به مسافرت داره عزیزم😐

قشم و هرمز واقعا عالیه

هرکسی نرفته باید حتما بره از نزدیک ببینه

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه اقوام چه ربطی به مسافرت داره عزیزم😐قشم و هرمز واقعا عالیههرکسی نرفته باید حتما بره از نزدیک بب ...

فک کن مسافرت ول کنه آدم بره فامیل ببینه مخصوصا فامیل شوور🤣

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋
خونه اقوام چه ربطی به مسافرت داره عزیزم😐قشم و هرمز واقعا عالیههرکسی نرفته باید حتما بره از نزدیک بب ...

من رفتم خیلی هم قشنگ بوده خیلی هم خوش گذشته،اما استارتر میگه اول زندگی این هزینه برای ما زیاده،و من منظورم عیده که میری خونه اقوام واقعاً هم خوش می‌گذره

فک کن مسافرت ول کنه آدم بره فامیل ببینه مخصوصا فامیل شوور🤣

🤣🤣🤣🤣🤣والا

من خودم به شدت عاشق مسافرتم خداروشکر شوهرمم کپ منه

خیلی خیلی خیلی خوش میگذره مسافرت رفتن و دیدن جاهای جدید

من عاشقشم 

من رفتم خیلی هم قشنگ بوده خیلی هم خوش گذشته،اما استارتر میگه اول زندگی این هزینه برای ما زیاده،و من ...

پول سفر برمیگرده ولی اون خاطراتی که برای آدم میمونه یه دنیا می ارزه واقعا