2777
2789

یک سری یه اقایی دم در به همسرم گفته بود برادرتون (منظورش پسرمون بود) ماشین رو بد جا پارک کرده، مادر همسرم شنیدن و مدام تکرار میکردن مادر خیلی جوونی باید برای خودت اسفند دود کنی، همسرم گفتن نه بابا خانمم خیلی جوون و قشنگه هر کجا میره فکر میکنن مجرده من که پیر شدم رفت، خیلی ذوق کردم مادرهمسرم هم چهرشون اینطوری بود 🤨

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
منم همسرم مثلا خونه مادرشوهرم مهمونی باشه من اگه زیاد کار کنم همسرم ببینه آبجیش زیاد کار نکنه صدام م ...

عزیزمم دقیقا من هم همینکارو می‌کنه خیلی کمک دستمه خصوصا الان که باردارم خیلی مراعات میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمم دقیقا من هم همینکارو می‌کنه خیلی کمک دستمه خصوصا الان که باردارم خیلی مراعات میکنه

عشقتون پایدار ...انشالله نی نیت هم بسلامتی به دنیا بیاد عزیزم...همین توجه ها باعث میشه زن دلگرم به روزمرگی و زندگیش باشه 

عشقتون پایدار ...انشالله نی نیت هم بسلامتی به دنیا بیاد عزیزم...همین توجه ها باعث میشه زن دلگرم به ر ...

ممنون عزیزم هم‌چنین شما 

دقیقا من وقتی شوهرم بهم توجه هم کلامی داره هم عملی دیگه پشتم به اون گرمه از هیچکسی دلخور نمیشم 

دمش گرم

خدا برات نگهش داره

شوهر منم یکبار یه منشی بهم پرخاش کرد گفت چرا بعد عمل کیف سنگین دست گرفتی اما لحنش از روی دلسوزی نبود خشن گفت

یهو شوهرم آتیشی شد گفت این چه طرز حرف زدنه و از باهاش دعوا کرد گفت مثل آدم حرف بزن

اما یوقتایی دلم میخواد توی جمع یه کارایی برام بکنه نمیکنه 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
دمش گرمخدا برات نگهش دارهشوهر منم یکبار یه منشی بهم پرخاش کرد گفت چرا بعد عمل کیف سنگین دست گرفتی ام ...

مرسی عزیزم هم‌چنین 

مطما باش موقعیتش پیش بیاد پشت تورو میگیره یه سری موقعیت های خاص داره معمولا 

من شوهرم هم همیشه از من تو جمع حمایت نمیکنه ولی واقعا وقتایی دقیقا به وقتش حمایت می‌کنه 

مرسی عزیزم هم‌چنین مطما باش موقعیتش پیش بیاد پشت تورو میگیره یه سری موقعیت های خاص داره معمولا من شو ...

خوبه خداروشکر

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!