2777
2789
عنوان

امروز ی پیرمرده بهم تیکه جنسی انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 41 پست

همین پیرمردا تو جوونی رفتن هزارتا کار  کردن باعث گرونی الانم تصمیم موقع جوونی اوناست 

الانم جوون سرحال نداریم همشون پرغصه وغم این پیرمردای لعنتی دست بردار نیستن 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما یه جاش خیلی ضایع بوده که تو چشمش افتاده حقا بهترین حجاب همون چادره

همچنان گیر پوشش و حجابشی؟

داره میگ پوشش خیلی خوبه داشته 

انتظار داری همه چادر بزنن؟

ی جاش خیلی ضایع بود چیه ، هیچکس حق نداره در هر صورت تیک بندازه 

با پستت انگار حق رو دادی ب اون مردک هیز

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

پیرمردا تو فکر آدم میکنن

حالم از این پیرمردای هیز بهم میخوره واسه خواهر شوهرمم اتفاق افتاده داشته رد میشده چندتا پیرمرد نشسته بودن کنار هم وقتی میبینن میگن چه ک ونی داره پسر نوجونشم شنیده ب خواهر شوهرم گفته دیگ از اونجا نرو

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))
اخه مهم این نیست ک چی فک کرده مهم اینکه یک ساعته من از شدت ناراحتی سردرد شدممم

عزیزم گوشی رو بذار کنار چشاتو ببند بخواب

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
حتما یه جاش خیلی ضایع بوده که تو چشمش افتاده حقا بهترین حجاب همون چادره

الا تو چشمشم باشه 

من جای نوه اش حساب میشم عزیزم 

نباید مزاحمت خیابونی ایجاد کنن 

مغنعه خودش حجاب رسمی حساب میشه  یعنی مشکل از پوشش من نبوده

دقیقاااا مو به مو عین این اتفاق برام افتاد 4سال پیشخشتک پیرمردرو پرچم کردم و حیثیت براش نذاشتمرنگش ع ...

من خیلی منفعلم 

هیچی نگفتم یعنی تو ذهنم  اصلا تا هضم کردم اتفاق رو گذشت 

هیچوقت نمیتونم جواب بدم و حقمو بگیرم ناراحتم

من اینجور موقع ها حتما باید برینم به طرفاگه آبش نکشم پهنش نکنم رو رخت انقدر بهم فشار میاد و حرصم میگ ...

من تو ذهنم طرفو جرش دادن 

یکی زدم زیر گوشش 

فحش دادم 

ولی در واقعیت هیچ کار نکردم 

حتی نگاهشم نکردم 

همچنان گیر پوشش و حجابشی؟داره میگ پوشش خیلی خوبه داشته انتظار داری همه چادر بزنن؟ی جاش خیلی ضایع بود ...

جدا چرا اینهمه حق رو میدیم به آقایون و همیشه خودمونو مقصر میدونیم؟🥲

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
پیرمردا تو فکر آدم میکننحالم از این پیرمردای هیز بهم میخوره واسه خواهر شوهرمم اتفاق افتاده داشته رد ...

خیلی حس بدیه 

باور کن این پیرمردا از پسرای جوون بدترن .حالا پسرای جوونو میزاری پای جوونیشون 

ندانم کاریشون 

پیرمرد چرا باید اینجور باشه

الا تو چشمشم باشه من جای نوه اش حساب میشم عزیزم نباید مزاحمت خیابونی ایجاد کنن مغنعه خودش حجاب رسمی ...

شاید به یکی دیگه متلک گفته پشت سرت بوده، وقتی چیزی ازت معلوم نبوده به چی متلک گفته

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
همچنان گیر پوشش و حجابشی؟داره میگ پوشش خیلی خوبه داشته انتظار داری همه چادر بزنن؟ی جاش خیلی ضایع بود ...

نه خیرررز این شما هستید که بد برداشت میکنی 

چرا ما تاحالا ازین تیکه ها نشنیدیم ؟تو شهری بودیم که داغون بود ولی هیچ وقت یه تیکه از کسی نشنیدیم 

من مگه گفتم حتما چادر بزارن گفتم حجاب برتر همون چادره 

یا لباس گشاد بپوشن وقتی میبینن تو خیابون گرگی هس یا اینکه چادر بزارن مگه هرکی مقنعه میزاره یعنی باحجابه مگه مقنعه های بچه های دبیرستانی بعضی مدارس رو ندیدی؟چقدر کوچیکه 

دزد همه جاهس شما وقتی میبینی تو جامعه هستن میری درب خونتو باز میزاری راحت بیاد دزدی؟ یا اینکه میری قفلش میکنی؟ گرگم همه جا هس وقتی میدونیم وجود داره مجبور نیستیم ریسک کنیم اینجوری بیایم بیرون