2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی خیلی ساده هستن اونا؟

عزیزم من خودم کوردم اما این روستارو که میگی اسمشو شنیدم

همه جا ادم خوب و بد داره

نگاه کن به تحصیلات و‌شغل طرفی که میخوای باهاش ازدواج کنی 

یه مدتم با خانوادش رفت و‌امد کن

همه جا خوب و بد دارهمن فقط خواستم بدون اکثریتشون چجور ادمایی هستن

تو خود کوردها اگه بپرسی میگن مثلا ی سری از کوردهای ارومیه دعوایی هستن تعصبی هستن 

ولی از من بپرسی میگم همش بخاطر جنجال هایی هست که گاها با ترک ها دارن 

خلاصه همه جا خوب و بد داره 

چرا انقدر دشمنی دارید خیلی عجیبه برای چی مگه تهران رو ترک ها گرفتن بقیه اقوام دشمن شدن باهاشون

من نظرمو گفتم.با توجهبه سناختی که دارم ازشون.

شما هم نظرتو بگو ریپ نزن منو

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
تو خود کوردها اگه بپرسی میگن مثلا ی سری از کوردهای ارومیه دعوایی هستن تعصبی هستن ولی از من بپرسی میگ ...

عزیزم شما از کردهای اطراف اورمیه هستین؟

تو خود کوردها اگه بپرسی میگن مثلا ی سری از کوردهای ارومیه دعوایی هستن تعصبی هستن ولی از من بپرسی میگ ...

چون شما کورد هستی داری تعصب میکشی.به نظرم فارس بافاری کردبا کرد و ترک با ترک باید ازدواج کنه.تعصب نگه نمیدارم.ولی چون اون مناطق رو میشناسم کسی از تهران نمیتونه بیادداونجا زندگی کنه.

من نمیگم کرد بده.کجا گفتم؟؟؟ کسی با کسی دعوا نداره.مساله فرهنگها هستن که متفاوتن.

از تاپیکای قبلتون فهمیدم شما اهل کرمانشاهی.کرد اطراف اورمیه با کرد همه جا متفاوته.شما اینو نمیدونی .پس متعصبانه جواب نده و رو راست باش.