2777
2789

دراز کشیدم یادم رفت پنجره رو ببندم سرده منتظرم شوهرم از سرویس بیاد بگم پنجره رو ببند پرده رو بکش آبم برام بیار

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اخ آخ چقدر از این کارا برا خواهر برادرم کردم و خوب مزدمو گذاشتن کف دستم

منم الآنم مثه شرایط تو رو دارم از خودم می‌گذشتم میگفتم باشه خوبی زیاد اشکال نداره خانوادم هستن دیگه اما الان دست مزدم دورنگی شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غذا خوردمدخترمو خوابوندم و خودم دارم فعلا از سکوت خونه استفاده میکنمبرخلاف چهره مظلومش خیلی آتیش پار ...

خدا براتون نگهش داره عزیزم ❤️

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️

ای جانم ،موفق باشیتحمل کن میگذره این روزا هم❤️

مرسی مرسی

ولی مشکلی ندارم لذت میبرم فعلا 😂🦦

از این رنگیام میپزم 🥲😂

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

خدا براتون نگهش داره عزیزم ❤️

ممنونم

ناهار هم عدسپلو درست کردم

الان دارم به بقیه روز فکر میکنم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

تو اینستاگرام یه کلیپ دیدم از پیام بازرگانی قدیمی که میگفت سرزمین عجایب کی حاضره کی غایب دلم گرفت دارم به همون زمان فکر میکنم معلوم نیست مال سال چنده

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم الآنم مثه شرایط تو رو دارم از خودم می‌گذشتم میگفتم باشه خوبی زیاد اشکال نداره خانوادم هستن دیگه ...

هی خواهر 

شانس نداریم 

واقعا وقتی فکر میکنم چقدر بهشون خوبی کردم ولی انگار نه انگار دلم میگیره 

اما تصمیم گرفتم دیگه به هرکسی در حد خودش محبت کنم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
دراز کشیدم یادم رفت پنجره رو ببندم سرده منتظرم شوهرم از سرویس بیاد بگم پنجره رو ببند پرده رو بکش آبم ...

کی میان از سر کار یخ نزنی؟

تو اینستاگرام یه کلیپ دیدم از پیام بازرگانی قدیمی که میگفت سرزمین عجایب کی حاضره کی غایب دلم گرفت دا ...

اخیییییی 

بعدشم می‌گفت 

رایانه و سرسره 

بولینگ چه کیفی داره 

خدا کجا رفتن اون روزا 🥺😔

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
کی میان از سر کار یخ نزنی؟

چه میدونم اینا خانوادگی نصف عمرشون همونجان 😂😂😂

مرسی مرسیولی مشکلی ندارم لذت میبرم فعلا 😂🦦از این رنگیام میپزم 🥲😂

خب پس خداروشکر😊😁

فکر کردم تو هم مثل من از رژیم گرفتن بدت میاد داری بزور تحملش میکنی

هی خواهر شانس نداریم واقعا وقتی فکر میکنم چقدر بهشون خوبی کردم ولی انگار نه انگار دلم میگیره اما تصم ...

من ک برا مامانم اصن گفتن نداره میگفتم گور بابای شوهرم مامان بابام اما الان میبینم تنها کسی ک باز بدردم خورده و میخوره شوهرمه ک مامانم انقدم متنفره ازش