2777
2789
عنوان

مشکلاتم با شوهرم و مادرشوهرم تمومی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 26 پست

خوب یه عدد میگفتی مادر خودتم میپرسید اینجور نمیگفتی من با خانواده همسدم قزع ارتبازیم اونم بخاطر خواهر سوهرم چون ادم بد دهنی هست که خداروشکر ازدواج کرده تا چن ماه دیگه میره ارامش میاد وگرنه اوم احترامشونو بگیره جایی نمیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این جواب برای افراد خارج از خانواده درسته 

یکم زننده بود به نظرم 

هرچند حق میدم دوست نداری به سوالات شخصی جواب بدی

ولی اینم درک کن واسه مادرشوهر که سنی ازش گذشته و قدیمیا زیاد درک نمیکنن که وارد مسائل شخصی بقیه نشن 

می تونستی محترمانه بپیچونیش

خوب جواب ندادی 

اره شخصیه ولی نباید اینجوری میگفتی

مثلا میگفتی از ۵ تا ۸ متغییره 

پایین‌تر از چیزی ک میگیری میگفتی

وزن شروع:۸۹/۶ هدف اول:۸۴ 🦋هدف دوم:۸۰🦋هدف سوم:۷۶🦋هدف چهارم:۷۴🦋هدف پنجم:۷۰🦋هدف ششم:۶۶🦋هدف هفتم:۶۲🦋هدف هشتم:۵۸👍💙 شروع:۱۴ آذر۱۴۰۳.

می گفتی حقوق اداره کاری می گیری 

یا یه مبلغی کمتر از اون چیزی که می گیری می گفتی 

حالا خوبه تو هم بعدها یه سوالی از خانواده شوهر بپرسی و اونها بگن فوضولی نکن ربطی به تو نداره !؟😯

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

خب جوابت ی نوع پرو بودن رو نشون داده 

میتونستی بگی خداروشکر بد نیس 

یا سرگرمیه دیگ ب حقوقش توجه نمیکنم 

یا بگی متغییره 

یا حدود ۸ تا ده 

خلاصه جوابهایی بود ک هم بفهمونی شخصیه هم جوابت بد نباشه 

والا چی بگم هنوز مونده تا سطح فرهنگ عمومی بیاد بالا 

واقعا این سوالات شخصیه 

چند وقت قبل هم مادرشوهر من پرسید حقوق زن داداشت چقدره گفتم مادر نمیدونم و  من تا الان از هیچ کسی نپرسیدم حقوقت چقدره واقعا خیلی شخصیه این سوال گفت ن چ اشکال داره گفتم درست نیست حریم شخصیه من درآمد هیچ کسی رو نمیپرسم 

عیب نمیدونن خیلی ها و هنوز جا نیوفتاده کلا حریم خصوصی ن فقط بحث حقوق خیلی چیزها 

شما هم با توجه ب سطح فرهنگ طرف مقابلت باید پاسخ می‌دادی و میگفتی مثلا اداره کار 

مینیمال