2777
2789

پودر پنکیک و روغن زیتون وکره های مغزا واین مدل چیزا بفروشم ارد جو و نارگیل واینا زودم خراب نمیشه ازهرمدل مثلا 10کیلو اوکیهازصفرمیخام پیج بزنم بغیراون میخوام اموزش کیک وکوکی هم بذارم اما ظرف وظروف خوشگل ندارم

مثلا من اردناگیل میخرم گیلو۲۷۰ داخل اینستا دیدم بسته بندی کرده ۲۰۰گرمی ۱۰۰میفروشه فروشم داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون پیج شیرینی که گفتی بهتر بود اگه کارت خوب باشه بتونی سفارش بگیری ، لوازم آرایش هم خوبه

لوازم ارایش اخه برای شروع پول بیشتری میخاد نه؟توزمینه اش تخصص ندارم 

لوازم ارایش اخه برای شروع پول بیشتری میخاد نه؟توزمینه اش تخصص ندارم

اره باید تنوع داشته باشی ، همون کیک پزی من خیلی از دوستام انجام میدن البته واقعا کارشون حرف نداره کیک های خیلی شیک برای تولد میزنن بچگونه هم کار میکنن مثل خرگوش و تک شاخ 

اره باید تنوع داشته باشی ، همون کیک پزی من خیلی از دوستام انجام میدن البته واقعا کارشون حرف نداره کی ...

ن من نمیخام کیک بپزم چون سودزیادی نداره واقعا وزحمتش زیاده من بیشتر توکارسالمخوریم وبنظرم بهتره اینو ترویج بدیم وفرهنگش جابیفته بین مردم وحتی کیک وکوکی رژیمی منظورم بود من ازمون خطاخیلی کردم الان کیک وکوکی رژیمی مختلفی بلدم ۱۰نوع کیک وکوکی هم داخل لیست محصولات اولیه ام باشه بنظرم کافیه واقعا هم خوشمزه ان وهرکدوم شاید ۶۰ ۷۰ کالری داشته باشن که حتی تو رژیم کاهش وزن میتونن روزی ۳تاشو بخورن 

ن من نمیخام کیک بپزم چون سودزیادی نداره واقعا وزحمتش زیاده من بیشتر توکارسالمخوریم وبنظرم بهتره اینو ...

چجالب فک کردم منظورت از این غذاهای رژیمی هس که بعضی جاها میفروشن خوب اگه اینجوری باشه خوبه که 

اره باید تنوع داشته باشی ، همون کیک پزی من خیلی از دوستام انجام میدن البته واقعا کارشون حرف نداره کی ...

هم شیرینن هم بدون قند یعنی حتی برا اونایی ک دیابت هم دارن ایمنه بعضی کوکی ها حتی بدون گلوتن که برای خیلی از بیمارای سیالکی که خوردن شیرینی ارزوعه هیچ ضرری نداره میتونن براحتی استفاده کنن 

چجالب فک کردم منظورت از این غذاهای رژیمی هس که بعضی جاها میفروشن خوب اگه اینجوری باشه خوبه که

غذای رژیمی هم بنظرم خوبه اما نمیشه ارسال کرد من میخام محصولاتمو ارسال کنم 

چجالب ایده ی خوبی هس اتفاقا

چون خودم خیلی سختی کشیدم تواین راه خیلیا که بچه دیابتی دارن بچه هادلشون خوراکی میخاد نمیتونن بخورن واقعا این شکلات وخوراکیا مناسبن وسالم هستن ومیتونن استفاده کنن دخترخودم بیماری پوستی داره ک باخوردن شکر بدنش دونه میزنه سعی میکنم باهمبن خوراکیا سرگرمش کنم هرچندسخته ولی شدنیه چون بچه ها متوجه نمیشن ولی خودمون باید عادتشون بدیم مخصوصا بچه های دیابتی که واقعا کنترلش سخته