2777
2789

سلام به همگی ظهر بخیر 

خانم ها پسرم دو ماه دیگه دو سالش میشه 

یک ماه و یک هفته است از پوشک دارم میگیرم ولی اصلا تو باغ نیست جیش میکنه و میخنده حتی ناراحتم نمیشه دیگه ککشم نمیگزه بعد این یک ماه هنوز مثل قبله

یعنی تو شلوارش. دستشویی میکنه و قشنگ پاهاشو باز میکنه و نگاه می کنه داره رو فرش میریزه ونمیگه جیش

شبا پوشکشو خیس نمیکرد تو روزم خیلی دستشوییشو نگه میداشت که وقتی میبرمش دستشویی عین چی فواره میکشه دستشوییش

فقط بعضی وقتا به زور میاد دستشویی در حالی که دستشویی داره و حتی میکنه 

خیلی وقتام که نمیاد تو این چند وقت تا حالا چهاربار قبول کرده دستشویی داره و اومده و دیگه همش میگه نه

پی پی شم که دیگه نگم کلا حاضر نیست تو دستشویی بکنه با این تفاسیر امروز پوشکش کردم به نظرتون اشتباه کردم ؟هم همکاری نمیکرد ولی عوضش شبا جیش نمیکرد و روزا بعضی وقتا اگه حواسم پرت میشد جیش میکرد وگرنه تا یه جایی نگه میداشت مثلا ۴۵ دقیقه یا یک ساعت تازه چند بار برده بودم بیرون و پوشک نکرده بودم اصلا 

ولی امروز خسته شدم دیگه حالا حالم خیلی بده همش میگم نکنه اشتباه کرده باشم دیگه حتی شاید توخوابم جیش کنه ؟

چی کار کنم ؟

اخم و نا راحتی و دو بار دعوا 

خوشحالی و تشویق و برچسب 

داستان خانواده پی پی ها و دستشویی ها 

بی خیالی و خوش خیالی 

همه رو انجام دادم 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودبودبنظرم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

خیلی زود داری میگیری طبیعیه که سخت باشه خیلی از بچه ها تو این سن هنوز اماده نیستن. من سه سالگی گرفتم کلا دوبارم جاشو خیس نکرد

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
یکم زود شروع کردین

چی کار کنم به نظرتون ؟اشتباه کردم دوباره بستمش؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 

دختر من دو سال و نیمه ست. هنوز شروع نکردم چون می بینم هنوز آمادگی نداره.

نهایتش آدم چند ماه بیشتر پول پوشک میده ولی نه خودش اذیت میشه نه بچه.

(جسارت نباشه منظورم این نیست شما بخاطر پول پوشک اینکارو زود انجام دادی)

بذار۳سالش بشه

دسته محدودی بچه ها زیر۳سال یادمیگیرن من از یک سال وخورده شروع کردم تا۲هفته بیفایده. بود ولش کردم باز۲سال بیفایده بود تا۳سال بنظرم اذیت میشه هم بچه هم خودت ۳سالش ک شد ۲هفته جایی نرو یادمیگیره اصلاابداپوشک نکن و جیش کرد پی پی کرددعوا نکن