2777
2789

؟

خودم=

توی سن کم عاشق شدم با اینکه بهش رسیدم ولی فهمیدم باید تو سن کم از عشق و علاقه دوری کرد و هیجوقت بابت نرسیدن بهش ناراحت نبود چون خدا حواسش به همه چیز هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفاقت هیچ ارزشی نداره فقط برای سرگرمی باهاشون باش ولی اصلا براشون کاری نکن

هیچ وقت اگه خواستگار خوبی داشتی برای دوست پسرت جواب رد نده 

مغرور باش و خودتو بگیر چون اگه متواضع و خاکی باشه همه ازت سو استفاده میکنن

خودتو فدای هیچکس نکن  و همیشه زندگی و خوشبختی و شادی خودت اولویتت باشه چون هیچکی قدرتو نمیدونه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

فقر مطلق تو خانواده پر جمیعت 

دعواها و اختلافات شدید پدر و مادر 

بی محبتی پدر و مادر اصلا بچه انگار غریبه بود براشون 

کتک زدنای مامانم بی اعتنایی های پدرم 

ازدواج زود با یه ادم اشتباهی 

اذیت های بی پایان شوهر و خانوادش 

کاش منم ب اون میرسیدمقدر بدونسختی ک من کشیدم همین عشق یک طرفه بود

وقتی نرسیدی یعنی باهاش خوشبخت نمیشدی

و گرنه امکان نداره خدا یه نفری که واست خوب باشه و آدم مناسبت باشه رو بهت نده.

بهت قول میدم باهاش بدبخت میشدی

درس بزرگی که گرفتم از شما هم خواهش میکنم عبرت بگیرید.....خیلی بخاطر رفتارای شوهرم ومادرش وخانوادش حرص جوش خوردم افتادم مریضی بدی گرفتم در حدی که مرگ با چشمام دیدم.....اما خداروشکر دوباره به زندگی برگشتم...دیگه حرفاشون به یه ورم میگیرم اصلا برام مهم نیست چرت پرت اشون....البته خداروشکر شوهرم هوامو داره ....و درواقع اون تغییر کرد.....فقط برای امروز زندگی کن...گذشته ها گذشت دیگه برنمی گرده....حال فقط حال دربیار......

....

زیادی به همه خوبی نکن.زیادی در دسترس همه نباش.هروقت پولی دستت اومد فکر بی پولی بعدتم داشته باش و پس انداز کن.هرکس مشکلی داشت درحد توانت بهش کمک کن نه بیشتر کلا میخوام بگم تعادل رو توی زندگیت داشته باش به خودت احترام بزار تا بقیه بهت احترام بزارن

امضام نمیاد 

محبت بی جا میشه وظیفه اینو واقعا تجربه کردم.

حسرتم اینه کاش درسم رو ادامه میدادم، یا تو سن کمتر که بودم، هنری چیزی یاد میگرفتم که درامد مستقل داشته باشم.

قبل ازبچه داری ، کتاب روانشناسی تربیت واینا میخوندم.

سن کم ازدواج نمیکردم.

خیلی موردای دیگع هست

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
زیادی به همه خوبی نکن.زیادی در دسترس همه نباش.هروقت پولی دستت اومد فکر بی پولی بعدتم داشته باش و پس ...

چجوری به خودم احترام بزارم؟

ارزش خودمو همیشه حفظ میکنم

ولی منظور این جمله رو نمیفهمم