2777
2789
عنوان

دختر همسایه رو دلم میخواد بزنم

192 بازدید | 15 پست

خدایا دلم میخواد برم این دختر همسایه تا میخوره بزنم.

ده یازده سالشه

داداشش یک سالش.

تا این بچه من چشاشو می‌بنده انقدر سر و صدا می‌کنه و جیغ شو در میاره تا بچم بیدار شه.

دیوار ها هم که دیوار نیست صداشون کامل تو خونه ماست... روانی شدم از دستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه های گاو ماهم همینن تا بچم میخوابه مث سگ صدا میدن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
ب مادرش تذکر بدهوای لعنت ب همسایه مردم ازار

شما چه آزاری میبینین ما که دیوار به دیوارمون ۲تا بچه وحشی داره دیگه کلافه شدیم از دستشون درسته دیوار نازکه خوب اگه راعایت کنن میشه تحمل کردبه قول استارتر دلم میخواد بگیرم لهشون کنم به خدا اینقدر میزنم دیوار خودم خسته شدم 

شما چه آزاری میبینین ما که دیوار به دیوارمون ۲تا بچه وحشی داره دیگه کلافه شدیم از دستشون درسته دیوار ...

میفهمم

منم کشیذم

حسرت ی خاب عصر تو دلم موند

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس،بیشتر تاپیک های من فانه🕊️🌱😹لذا عصبی نشید

الان هم اذیت میشین صاحبخونه هستین اونا چی

ن منم مستجرم

اما خدایی ب مادرشون گفتم

رعایت میکنن

اما وقتی مادره نیست بچه ها ساختمون خراب میکنن

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس،بیشتر تاپیک های من فانه🕊️🌱😹لذا عصبی نشید

همسایه های گاو ماهم همینن تا بچم میخوابه مث سگ صدا میدن

من درک میکنم بچه یه ساله نمی‌فهمه خودم دارم ولی بچه داره ملاقه رو میکوبه تو دیوار مشترک میتونی ازش بگیری یا چ بدونم بچه بزرگه که بچه نیست بهش تذکر بدی یه سره در حال جیغ و داد صدای بچه کوچیکه هم در میاره

من درک میکنم بچه یه ساله نمی‌فهمه خودم دارم ولی بچه داره ملاقه رو میکوبه تو دیوار مشترک میتونی ازش ب ...

شعور ندارن خودشون چطوری بچه تربیت کنن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است