2777
2789
عنوان

کسی اینجا پر یود سنگین داره

48 بازدید | 9 پست

دو سه روز اول خونریزی زیااااد و لخته سه روز اخر خیلی کم

من پریودم خیلی منظمه قشنگ ۲۲ روز ک تموم شد 

سونو دادم کیست و فیبروم نبود آزمایش هورمونی هم دادم تیروئید هم دادم مشکلی نداشت 

فقط کم خونی و ذخیره اهنم پایین بود 

آخه جرا اینجوری ممکنه خطرناک باشه؟؟

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

من این سری اوضاعم وحشتناک بود  رفتم دکتر  امروز سونو دادم مشکلی نبود  چنتا تقویتی نوشت 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ضرر نداره منم اونجوری هستم ولی باید قرص اهن ،گردو،شیره استفاده کنی واگرنه باردار چیزینا بشی اذیت ...

قرص اهن میخورم از اون روزی ک ازمایش دادم مجدد هم آزمایش دادم کم خ‌نیم خوب شده بود فقط ذخیره اهنم پایین گفت ادامه بده پر باشه ذخیره اهن ..همش می ترسم دیگه نتونم بچه دار شم یا مجبور شم رحم و بردارم 😭

من این سری اوضاعم وحشتناک بود رفتم دکتر امروز سونو دادم مشکلی نبود چنتا تقویتی نوشت

اخه چرا آدم بی دلیل اینجوری میشه من خواهرم ۱۰ ۱۲ سال اینجوری بود در نهایت رحم و در آورد من الان دو ساله اینجوری شدم

منم اونجوری بودم ازدواج کردم درست شد بعد زایمانم که کلا هیچ

یعنی زایمان کردی خوب شد؟؟من یه بار زایمان کردم قبل زایمان مشکلی نداشتم ولی دوس دارم خدا بخواد باز چند سال دیکه بچه دار شم