2777
2789
عنوان

بیایین

22 بازدید | 3 پست

بچه ها از یکی خوشم میاد ولی سیع میکنم که خیلی واضح اینو بیان نکنم 

چیکار کنم بفهمه ؟ خیلی خجالت میکشم 

اصلا پیاممو سین نزد جواب نداد 😭

تو گروه حرف زدیم پیاممو جواب نداد خیلی خجالت کشیدم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

نزار بفهمه ازش خوشت میاد بزار در حد همون کراش بمونه دختر که خودشو کوچیک نمی‌کنه از پسر خواستگاری کنه.

فقط سعی کن براش دلبری کنی.

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

نزار بفهمه ازش خوشت میاد بزار در حد همون کراش بمونه دختر که خودشو کوچیک نمی‌کنه از پسر خواستگاری کنه ...

نه من فقط سین زدم جواب دادم گفت ایرانسل اینطوریه من زدم اره خیلی رو مخ همین ولی جواب پیاممو نداد جلو اون همه ادم تو دانشگاه ضایع نشم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار بفهمه ازش خوشت میاد بزار در حد همون کراش بمونه دختر که خودشو کوچیک نمی‌کنه از پسر خواستگاری کنه ...

برا اینکه شک نکنه استیکر خنده برا پیام یکی دیگه گذاشتم بعد پیام اینو جواب دادم