2777
2789
جدی میگی ینی بهش فشار اومده؟ تیلی صداش بد بود😭😭گفتم مارکش خوبه قویه طوریش نیست خیلیم خوب داشت چرخ ...

منم چرخ کردم صدای بدی میداد ولی چرخ خراب نشد

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرین بخودت چیزی نشده ولی بریز تو آسیاب نه چرخ گوشت

اسیاب؟ میترسم بخدا من کلا از وسایل برقی میترسم استفاده کنم 😭😭

الان برم اسیاب در بیارم باز اونم صدا نده بگید اسیاب مال ادویه هست

اخه مگه با چرخ گوشت استخون خورد نمیکنن

جدی میگی ینی بهش فشار اومده؟ تیلی صداش بد بود😭😭گفتم مارکش خوبه قویه طوریش نیست خیلیم خوب داشت چرخ ...

آره دیگه جز گوشت چیزی ننداز.ب مارک نیس آخه هر وسیله ای برای ی کاریه.مراقب دستگاهت باش الان ایرانیا خدا تومن شده

آره دیگه جز گوشت چیزی ننداز.ب مارک نیس آخه هر وسیله ای برای ی کاریه.مراقب دستگاهت باش الان ایرانیا خ ...

😐جدی

خبر از قیمتا تدارم

مرسی قشنگم

میگم ابجی میشه تو جرخ گوشت میوه بریزم مثلا انار بریزم ابشو بگیره؟ چون اب میوه گیری ندارم 😁؟ 

😐جدیخبر از قیمتا تدارممرسی قشنگممیگم ابجی میشه تو جرخ گوشت میوه بریزم مثلا انار بریزم ابشو بگیره؟ چ ...

آره خیلی گرون شدن.خواهش...ن نریز دستگاهت خراب میشه جز گوشت هیچی‌ توش نریز حتی بهش فشار نیاد کند میشه

آره خیلی گرون شدن.خواهش...ن نریز دستگاهت خراب میشه جز گوشت هیچی‌ توش نریز حتی بهش فشار نیاد کند میشه

خواهر ممنونم ازت ولی الان بگو چحوری بازش کنم هرچی با پا زور میزنم با دست زگر میزتم باز نمیشهه داخلشم کلخونک هست😐

خواهر ممنونم ازت ولی الان بگو چحوری بازش کنم هرچی با پا زور میزنم با دست زگر میزتم باز نمیشهه داخلشم ...

خواهش..بزار یکم خنک بشه داغ کرده حتما.اگ باز نشد صبر کن شوهرت بیاد.تکونش بده پسته هاش بریزه بیرون 

خواهش..بزار یکم خنک بشه داغ کرده حتما.اگ باز نشد صبر کن شوهرت بیاد.تکونش بده پسته هاش بریزه بیرون

یکمش ریختم بیرون یکمش داخلش پست اون بیل بیلکش گیر کرده شوهرم خراب کاره میزنه میشکونه