2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده عشقم سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو پس حالا هم احساست گوه خورد ک بهم پیام دادی بمون پای عقلت

گفتم بهش تازه رفتم دم خونش گفتم غلط کردی بهم پیام دادی وکلی زدمش بعد گفت جفتمون حالمون خرابه بیا تو بغلت کنم آروم بشیم گفتم گمشو بی شرف و برگشتم خونه 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

از اون عوضیاس زن گرفته اومده ب تو میگه هوا تو دارم بنظر من ادم هر چقد هم دلش با کس دیگه باشه وقتی از ...

برام که اصلا مهم نیست راست میگه یا دروغ از خودم بدم میاد وقتمو احساسمو پای چ بی شرفی گذاشتم احساس شکست میکنم

ولی واقعا خدا بعضی وقتا بهمون رحم میکنه هر چند سخت میگذره و کلی غصه میخوریم اما فک کن با تو ازدواج میکرد و به یکی دیگه پیام میداد که صد در صدم همینطوره چون ذات ادما اصلا فرق نمیکنه با گذشت زمان

چه غریب ماندی ای دل :)

ولی واقعا خدا بعضی وقتا بهمون رحم میکنه هر چند سخت میگذره و کلی غصه میخوریم اما فک کن با تو ازدواج م ...

اره همینطوره اینم بگم که خیلی آدم دروغگویی هست ما دوسال و نیم باهم بودیم ولی من این اواخر تازه فهمیدم دروغ میگفت که خانوادش تهران زندگی میکنند مثلا میخواست کلاس بزاره یا اون اوایل میگفت من کارمندم حقوق میگیریم در حالی ک بعدا فهمیدم استعفا داده

الان بیشتر از خودم ناراحت و ناامیدم چرا ب این عوضی دل بستم و‌ آسیب روحی و جسمی خوردم

اره همینطوره اینم بگم که خیلی آدم دروغگویی هست ما دوسال و نیم باهم بودیم ولی من این اواخر تازه فهمید ...

همین که خودمونو نمیبخشیم بابت اشتباهی که کردیم این خیلی عذاب میده ادمو

من خودم چن ماهه دارم خودخوری میکنم و خودمو نابود میکنم بخاطر وقت و ارزشی که برا طرفم دادم و اعتماد کردم💔

همین که خودمونو نمیبخشیم بابت اشتباهی که کردیم این خیلی عذاب میده ادمومن خودم چن ماهه دارم خودخوری م ...

میفهمم حالتو من الان ی هفته ست درس و دانشگاهمو تعطیل کردم افتادم تو خونه

میفهمم حالتو من الان ی هفته ست درس و دانشگاهمو تعطیل کردم افتادم تو خونه

امیدوارم حالت به همین زودیا خیلیی خوب شه و کلا فراموش کنی یا به آرامش برسی

اره باورکن شکر میکنم اما بالاخره یه شکست بود برام چون ما دو سال و نیم باهم بودیم

به چشم شکست بهش نگاه نکن. من وقتی از یه رابطه طولانی اومدم بیرون طبیعتا اولش دل شکسته و ناراحت بودم اما الان ده سال بغد به چشم یه تحربه بهش نگاه میکنم و بیرون اومدن از اون رابطه رو یه موفقیت میبینم

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬