2777
2789
عنوان

بارداری هفته پنجم درد پریودی ولکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان تی داده بودی خوب بود؟معمولا نقص ژنتیکی باعث این مشکل میشه.همسرتم تا حالا ازمایش داده؟

ریسک ان تی یک به بیست بود

امینو شدم جوابش سالم بود

اما بچه نموندبرام

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
پس نگران نباش...کلا تا سه ماهگی خدایی نکرده خطر سقط برای همه هست باید حواست باشه

ممنونم،توکل بخدا

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
شماهم داشتین؟

بله فقط تا میتونی استراحت و سرپا نباش و پیاده روی نکن و شیافارو مرتب بذار تا سه ماه اول درد و لکه هستو کم کم میره بعدش

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
بله فقط تا میتونی استراحت و سرپا نباش و پیاده روی نکن و شیافارو مرتب بذار تا سه ماه اول درد و لکه هس ...

بله قبلی تا هفته ۸ لکه داشتم وبعد کلا رفع شد

الهی که این دفعه ی بارداری خوب و سالم داشته باشی و نی نی ات رو سالم بغل بگیری.برات دعا میکنم گلم

❤️