2777
2789
عنوان

بنظرتون چی جواب بدم

30 بازدید | 7 پست

امروز ی اقایی بهم معرفی شد همو دیدیم گفتیم اول همو ببینیم اگر اوکی ضد زنگ بزنن برای خاستگاری

۳سال ازم بزرگتربود 

پسرخوبی بود باایمان بود و باادب و معلم بود . شرابط اینطوریش همه برام اوکی بود.

چهرس معمولی بود و زشت نبود. ولی ب دلم ننشست زیاد . و خب بیبی فیس بود یخوردع😂 چیکار کنم؟قزار شد جوابمون ب معرف بگیم . اگر اقا پسند کردن من چی جواب بدم؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بگو بیشتر اشنا شیم و اینا

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابت منفیه؟

نمیدونم فقط ظاهرش زیاد ب دلم نبود خراب نبود بگم اصن دیدمش مونذم و فلان 

ولی انگار اونچی ک من قشنگ ب دلم بشینه نبود

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
نمیدونم فقط ظاهرش زیاد ب دلم نبود خراب نبود بگم اصن دیدمش مونذم و فلان ولی انگار اونچی ک من قشنگ ب د ...

اگه به دلت نیست قبول نکن

منم چند تا مورد اینجوری داشتم مثلا قد برام خیلی مهم بود باورت میشه ۴،۵ تا مورد خیلی خوب رو فقط بخاطر قد رد کردم؟ ازدواج بحث یه عمر زندگیه

اگه به دلت نیست قبول نکنمنم چند تا مورد اینجوری داشتم مثلا قد برام خیلی مهم بود باورت میشه ۴،۵ تا مو ...

الان ازدواج کردین؟