2777
2789
عنوان

اقا هستم یک هفته است بی مادر شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 120 پست

خیلی سخت میگذره و هر روز سخت میشه اما عادت میکنی یه داغ همیشه رو دلت باشه و زندگی کنی

من 5 ساله که مادرمو از دست دادم 4 ساله که پدرمو هر دوتاهم جوون ولی خوب دنیا همینه عدالتی تو کاراش نیست

سعی کن وقتتونو پر کنین با فیلم با ورزش با درس خوندن - کار کردن اون اوایلش ادم تمرکز نداره اصلا اما کم کم خدا هم کمک میکنه همچی درست میشه درست که نه همه چی یه روال عادی بدون حضور به خودش میگیره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از همگی

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه و انشالله زنده ها و عزیزهاتون رو براتون نگه داره

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

الان چه ربطی داشت عزیزم یعنی میگی خواهرشو رها کنه؟

نه اصلا  ولی همونقدر که  خواهر شو دوست داره به زنشم توجه کنه درآینده  اتفاقا اینکه پشتیبان  خواهرشون باشن خیلی خوبه

من الان اعصابم خورده  بهتره تامبک رو ترک کنم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
نه اصلا ولی همونقدر که خواهر شو دوست داره به زنشم توجه کنه درآینده اتفاقا اینکه پشتیبان خواهرشون ...

عزیزمممم.. امیدوارم حالت خوب بشه زود 

اگه دوست داری حرف بزن آروم بشی

ممنونم خواهرم همسنم هست ۱۹ - ۲۰ سالمونه

برادر خواهر بزرگتر نداری؟ کاری خونه  و غذا پختن دایی منو خاله بزرگم  انجام میداد  بعد نامزد کرد و ازدواج همه کارشو خاله انجام داد وضع مالی اش خوب اکا ار محضز اومدن خونه دایی گریه کرد مامان بابا ندازم خاله دلدری داد 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

روحشون شاد

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان اینو👈🍔دوست مهربونم هدیه داده @بهار۲۱۲۴  اینو👈🤍🧸 رفیق خوشگلم هدیه داده @_fati_fati این 👈♥️🫂🫀از طرف دوستم هنرمند سایت shahrivar83 😘😘🥰🥰😍😍اینو👈🩸🍷🧛‍♀️ دوست عزیزم هدیه داده @ومپایر_اعظم 😍🥰