2777
2789
عنوان

کاربر دروغگو بی شخصیت

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 64 پست
من فکر کردم کتلت ها فیک بوده نگو لباس بود

در جریان تاپیک جدیدش نیستم ولی اون تاپیکی که عکس خرید گذاشته بود دروغ بود و عکس ها مال یک تاپیک دیگه بودن که یک سال و نیم پیش زده شده بود.

@its_raha_18    مشکل چیه دختر جون؟ چرا انقدر دروغ میگی؟ علاقه ی خاصی داری که از عکسای دیگران استفاده کنی؟ 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چجوری فهمیدین کتلتا فیکه؟ برام سوال شدبعد گفت پیرزن ۳۱ ساله. یعنی منم ۳۱ سالمه پیرم؟😫😫

نه یه تاپیک دیگه اش عکس از نت گداشته بود عکس مدل، اون منظورشه 

خداوکیلی من الان یکی رو میشناسم بار های بار تاپیک فیک زده از اونورم میاد ادای یه زن خوشبخت رو درمیاره 

یکی از مواردش این بود شبی که کل پروازای ایران بسته بود این گف من دیشب با هواپیما از شیراز برگشتم 😑😑

هر چی بخش گفتن تایم پرواز و چیزا رو بزار فرار کرد 😂

اومد برنامه هوایی فردا رو گذاشت 🤣🤣

یا هر روز میاد میگه مادرشوهرم آدم با کمالاتیه موقع پریودی میاد کمکم میکنه ماساژ میده یا همش میگه آدم باید زود ازدواج کنه و اونقد بی ادبه میگه هر کی بالای ۳۰ ازدواج کنه ترشیدس یه پا عقب موندس واس خودش....

خداوکیلی من الان یکی رو میشناسم بار های بار تاپیک فیک زده از اونورم میاد ادای یه زن خوشبخت رو درمیار ...

تاپیکش خوندم 😂ولی اسمشو یادم نمیاد

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

الان چجوری فهمیدین کتلتا فیکه؟ برام سوال شدبعد گفت پیرزن ۳۱ ساله. یعنی منم ۳۱ سالمه پیرم؟😫😫

کتک فیک نبود😂😂😂عکش مثلا خودشو گذاشته

۳۱ پیره؟؟؟؟خودت چی فکر میکنی ای بابا😐😐

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅