2777
2789

سلام دخترا 

مثلا پارتنرم زنگ میزنه میگمش سرکلاسم فعلا. بعد ک اومدم بیرون خودم باید بهش خبر بدم زنگ بزنم یا منتظر بمونم خودش بزنه؟

دو ماهه تو رابطه ایم، منم الان تو فاز بی محلی و غرورم.. حس میکنم ازوناس ک محل میذارم پررو میشه. ( اینا رو درنظر بگیرید بعد جواب بدید بهم)

مررررسی💚🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا وقتی کسی زنگ میزنه و دستم بنده میگم خودم تماس میگیرم 

اگه میخواستی کارت تموم شه زنگ بزنه بلید میگفتی ی ساعت دیگه کارم تموم میشه  بعد زنگ بزن

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

وقتی میگی سرکلاسم اومدی بیرون خودت باید زنگ بزنی شاید اون بخواد دیگه مزاحم نشه 

ولی خب مراقب باش همیشه دوبار اون زنگ بزنه یکبار تو 

دختر باید خودشو دست بالا بگیره حسابی 

معمولا وقتی کسی زنگ میزنه و دستم بنده میگم خودم تماس میگیرم اگه میخواستی کارت تموم شه زنگ بزنه بلید ...

گفتمش سرکلاسم. گفت باشه ببخشید بعدا تماس میگیرم مراقب خودت باش🙂

اینجور رابطه ها رو نمیدونم 

ولی اصولش اینه شما تماس بگیرید،چون اون نمیدونه که شما الان وقتتون آزاد هست یا نه،ممکنه بازم تماس بگیره ولی شما وقتتون بازم آزتد نباشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

وقتی خودت میگی دستم بنده طبیعیه خودت که وقتت آزاد شد باید زنگ بزنی اون دیگه چه میدونی کی باید بزنگه. بعدم توی رابطه ها با قواعد بری جلو بنظرم بیشتر بازنده ایی. 

اولا با کسی وارد دوستی شین که بعد دو ماه تقریبا میفهمی احساسی هست نه اینکه بگی بنظرم از اوناست که پرو میشه.

دوما دلی باید باشه نه اینکه زنگ بزنم پرو نشه‌ نزنم واسه خودم بهتره. اینکارو کنم عادت میکنه. کلا قواعد داشتن توی دوستی خیلی بده و بی نتیجه

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
اتفاقا بی قاعده و بی سیاست همیشه گند میخوره. دلی بازنده میشم.

من که نشدم خوشبختانه منجر به ازدواج شد. ولی هیچ وقتم از کلاس گذاشتن. الکی و دو تا دوتا چارتا کردن. خودمو دست بالا بگیرم و... خوشم نیومد. واقعا همه چیز دلی بود.

البته مدل آدما باهم فرق داره

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....