2777
2789
عنوان

مسافرت مشهد با قطار خوبه یا ماشین شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 28 پست

بهترین سفر عمرم با قطار بود دخترمم ۶ماهه بود عالیییییی بود با قطار برو منم اسفند بود رفتم دیگه بعد اون هیچی بهم نچسبید با شوهرت تو راه کلی خوش میگذره ما تنها بودیم تو کوپه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهران

خوب از تهران 930 کیلومتر راه داری 

هوای مشهد توی عید خیلی سردتر از تهرانه 

با ماشین شخصی میتونی حالت تفریحی بری 

ولی با قطار اگه به صورت کوپه ای بلیط بگیری و قطار خوب گیرت بیاد قاعتا راحت تری هم شما 

هم شوهرت که رانندگی نمیکنه 

ولی تو اسفند ماه بلیط گیر آوردن قطار واقعا سخته ...قبلش هم فکر جاتون اونجا باشین

اگه قصدتون فقط زیارته و جای خاصی اطراف مشهد نمیخواید برید قطار خوبهچند تا خونه تاریخی و آرامگاه نادر ...

رامگاه فردوسی هم میخوایم بریم .همسرم میگه با ماشین بریم چون اونجا همش باید اسنپ بگیریم ولی من میترسم 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
نمیدونم، از تهران میریم .قبلا هم رفتیم مجرد بودم چندتا خانواده رفتیم

از تهران تا مشهد تقریبا ۱۳ ساعت راهه. اگه شوهرت اهل رانندگی مسیر دور هست و اذیت نمیشه که خوبه با ماشین خودتون برید. چون تو مشهد هم‌ ماشین داشته باشید با بچه راحت ترید.‌مثلا من خودم به شخصه اگه هوا خوب باشه دوست دارم فقط با ماشین خودمون بریم سفر. بچه هر جا خرابی کنه میتونی بزنی کنار و عوضش کنی. یا کلی اثاث برداری بدون دردسر. ولی با بچه کوچک سخته با قطار کلی اثاث برد

رامگاه فردوسی هم میخوایم بریم .همسرم میگه با ماشین بریم چون اونجا همش باید اسنپ بگیریم ولی من میترسم

خب برای مسیر با قطار برید برای ماشینتون هم بلیط بگیرید ماشین رو با قطار بیارن اونجا تحویل بگیرید ماشین رو

هزینه بلیط ماشین تقریبا اندازه بلیط دو نفر میشه

فقط ماشین باید زودتر از خودتون راه بیوفته