2777
2789
عنوان

تنبلی چشم کودک تروخدا بیاید

82 بازدید | 17 پست

سلام

توی دوسه هفتهگذشته متوجه شدم پسرم مخصوصا بعداز استفاده از گوشی

چندباری یک چشمش یک لحظه به سمت داخل میره

تایپیکای گذشته و سایت های مختلف خوندم متوحه شدم تنبلی چشم گرفته

کسی تجربه ای داره

چی کار کنم

شاید چند روزی ک بار یک لحظه این اتفاق بیفته

بهترین فوق تخصص چشم اطفال تو شیراز کیه؟

بچه کسی اینجوری بوده؟

فعلا گوشی رو قطع کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنبلی چشم فکر کنم همیشگیه

منم دارم....ببین اینطوریه ک با عینک هم واضح نیمبینم مثلا از دور عدد ۷ و ۸ رو واضح نمیبینم

البته من استیگمات دارم نمره چشمم بالاس

دکتر تشخیص میده باید سریع ببری...

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
چند سالشه؟ مگه هر سال معاینه چشم نمیبری؟ تو اطرافتون کسی عینکی هست یا تنبلی نداره؟ ببرش معاینه چشم.. ...

نه متاسفانه نبردم

نه تنها چیزی که دوطرف چه پدرش چه ما اطلا نداریم عینکی هست.

دنبال ی دکتر که حرفش تایید باشه میگردم دیگ با نظرش دیگ به شک نیفتم

دکتر قائمی؟گوگل میکنمشما پیشش بردید بچتون رو؟جسارتا ویزیتش چقدر هست

نه گلم من بچه ندارم ولی دوستم رفته بود خیلی تعریف می داد جراحی کرده بود .07132305731.  اینم شماره مطبشونه