2777
2789
بله میخام همینکارو بکنم من جدا شدنو فعلا صلاح نمیبینم فعلا میمونم تا تو کارم حرفه ای بشم درسمم ادامه ...

امیدوارم آینده خوبی در انتظارتون باشه 

جدا شدن همیشه بد نیست یه وقتایی پیروزی حساب میشه 

امیدوارم آینده خوبی در انتظارتون باشه جدا شدن همیشه بد نیست یه وقتایی پیروزی حساب میشه

بله ولی الان یکی به عنوان شوهر بالاسرم باشه خوبه،کسی سواستفاده نمیکنه،متاسفانه اینجا ایرانه‌..‌

INFP(رویا پرداز)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرد بی مسئولیت چی؟

فرقی نداره

ببینید کلا به نظر من کسی باید وارد زندگی مشترک بشه که درک درستی ازش داشته باشه نه اینکه میخواد بخاطر حرف مردم یا خودخواهی خودش یا نمیدونم رضایت پدر و مادرش ازدواج کنه و دختر مردم رو عذاب بده 

ازدواج یعنی عشق دو طرفه یعنی احترام متقابل یعنی کنار گذشتن من و ما شدن 

متاسفانه بعضی از  همجنسای من خیال میکنن مرد بودن به اینه که کار کنه و خرج زندگی رو دربیاره و تمام دیگه مسئولیتی در قبال زن ندارن

بله ولی الان یکی به عنوان شوهر بالاسرم باشه خوبه،کسی سواستفاده نمیکنه،متاسفانه اینجا ایرانه‌..‌

شما تلاش بکنید و حتما درستون رو ادامه بدین و به حرف و حدیث مردم اهمیت ندین و فقط تلاش کنید تا آینده خوبی برای خودتون درست کنید 

فرقی ندارهببینید کلا به نظر من کسی باید وارد زندگی مشترک بشه که درک درستی ازش داشته باشه نه اینکه می ...

اتفاقا این مشکلش کار نکردنه

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
دیگه بدتر قصد جسارت ندارم ولی چطور باهاش ازدواج کردین

از اول که اینجوری نبود چن سال عقد بودیم مغازه داشتن بعدش مغازه را جمع کردیم یه جا مشغول شدن سال ۴۰۱ مديريت عوض شدن همه کارگرا را بیرون کردن از اون موقع به این ور اینجوری شدن میره سرکار ولی یه جا نمیتونه واسته 

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘