2777
2789
از دیروز اینجوری امیعنی تا فردا صبر کنم؟؟میترسم مثل چندسال پیش گوشم عفونت کنه

مگه گوشت درد میکنه.من دکتر خودمون میرم همون اول انتی بیوتیک نمیده‌.فقط یه استامینوفن میگه بخور اگر بدن درد داری.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه گوشت درد میکنه.من دکتر خودمون میرم همون اول انتی بیوتیک نمیده‌.فقط یه استامینوفن میگه بخور اگر ب ...

نه الان که درد نمیکنه فقط امروز چند بار تیر کشید الان خوبه ولی

از دیروز اینجوری امیعنی تا فردا صبر کنم؟؟میترسم مثل چندسال پیش گوشم عفونت کنه

برو دکتر گوشتو معاینه کنه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
برای ویروس باید انتی بیوتیک بخوری؟

نمیدونم

من مامانم کلی چای لیمو و شیر و عسل و سوپ درست کرد بهتر شدیم

قرص سرماخوردگی هم شبی یکی دارم میخورم به تجویز خودم

گلودردم یک روزه خوب شد ولی هنوز مریضیم خوب نشده

👊
نه الان که درد نمیکنه فقط امروز چند بار تیر کشید الان خوبه ولی

خوب عصر برو دکتر.من خودم گوشم‌تیر میکشه یکم ویکس میزنم داخل گوشم همون اول کانال.ولی به شما توصیه نمیکنم برو دکتر

فقط آبریزش بینی و گلو درد دارم

احتمالا سرماخوردگیه

یاامپول بزن یا تو خونه خودتو با دمنوش و سیب زمینی ابپز و..درمان کن

خوب شی ایشالا❤️

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

وای راست میگی؟؟؟

اینا رو همه میدونن که