2777
2789
عنوان

دیشب خواب شهید دیدم

80 بازدید | 10 پست

خواب شهید نوید صفری دیدم

خودشونو ندیدما راجبشون دیدم

من براشون زیارت عاشورا میخونم خواب دیدم داشتم بحث میکردم با فامیلم من ادم بدیم درسته اما هرروز براش زیارت عاشورا میخونم

این خواب تعبیرش چی میتونه باشه؟

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

انشالله خیره عزیزم..خیلی خوبه زیارت عاشورابراشون میخونی.من یجاخوندم که همین شهیدگفته هرکی برام زیارت عاشورابخونه و از طرف من هدیه کنه به امام حسین ع.اگه این دنیا حاجتشو نتونستم برآورده کنم ..اون دنیاحتما به دادش میرسم ..روح همه ی شهدای عزیز شادباشه.

خوب راجبش چی دیدی؟

من متوجه نشدم 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یبار واضح خوابه ایشون رو دیدم قشنگه آفرین خوش به سعادتت که براشون عاشورا میخونی

خدا کنه واسطه شه حاجتم رو بده 

انشالله خیره عزیزم..خیلی خوبه زیارت عاشورابراشون میخونی.من یجاخوندم که همین شهیدگفته هرکی برام زیارت ...

خواب دیدم یکی از فامیلام ک با حجابه چادریه بهم میگفت قبول نیست خوندنه تو 

و من غر میزدم‌میگفتم من هرروز میخونم شهید حاجتمو‌ داده صدامو شنیده واسطه شده 

درصورتی که تو واقعیت هنوز حاجت روا نشدم

خواب دیدم یکی از فامیلام ک با حجابه چادریه بهم میگفت قبول نیست خوندنه تو و من غر میزدم‌میگفتم من هرر ...

وا خودت فکرمیکنی واسه چی این حرفو میزده؟

شما حجاب ندارین؟

بلاخره یه جا به دردت میخوره ناامیدنباش

وا خودت فکرمیکنی واسه چی این حرفو میزده؟شما حجاب ندارین؟بلاخره یه جا به دردت میخوره ناامیدنباش

والا من مانتو شلوار شال 

جلو باز و کوتاهم نمیپوشم

نمیدونم چرا 

والا من مانتو شلوار شال جلو باز و کوتاهم نمیپوشمنمیدونم چرا

انشالله حاجت روا میشی .

شاید اون حاجتی که میخای به صلاحت نیس..ولی ناامیدنباش تواین مدت که میخونی سعی کن از گناهان دوربشی ونمازاول وقت و...

یه دوستم چله زیارت عاشورا براش خوند حاجتش این بوده بره کربلا و واقعا هم حاجتشوداداین شهیدبزرگوار.

لطفااا برا منم دعا کن لطفاااا

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

انشالله حاجت روا میشی .شاید اون حاجتی که میخای به صلاحت نیس..ولی ناامیدنباش تواین مدت که میخونی سعی ...

خدا انقدر عظیمه ک من میگم اگه ب صلاحم نیست یجوری بچینه ک به صلاحم بشه