2777
2789
عنوان

پسری که یه دختر بهش محل نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 34 پست
خدا به ادما فرصت میده خودشون رو نشون بدن اما این وسط مواظب هست که کسی به ناحق مجازات نشه

قراره چی به سرم بیاد ابجی با این ابروی رفته 😔دیگه امیدی ندارم حتی یه حموم برم یاموهامو شونه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم چی راجبم فکر میکنن و این فکرا که ابروم رفته

آیا دنیا و روزی تو دست مردمه؟

آیا این شرک محسوب نمیشه که فکر می کنی مردم کوچکترین قدرتی دارن در صورتی که خدا میگه اگه خدا بخواد خوبی یا ضرری به شما برسونه همه عالم نمیتونه جلوشون بگیره

اینا افکار شیطانیه برای بد کردن حالت ،پاشو برو دنبال کار و زندگیت دختر

مردم حتی اگه انقد زود باور باشن چند وقت دیگه میرن سراغ یه موضوع دیگه و اصلا تو رو یادشون نمیاد

قراره چی به سرم بیاد ابجی با این ابروی رفته 😔دیگه امیدی ندارم حتی یه حموم برم یاموهامو شونه کنم

اهمیت نده به این افکار خودتو از دست نده 

خودت از خودت دلجویی کن مراقبت کن 

مردمم بیکار نیستن که بشینن ببینن تو عاقبتت چی میشه دو روز دیگه یادشون میره

ببین کارای خدا اینجوریه 

شاید همین لحظه که تو عزا گرفتی یه ادم نامناسب پرس و جو می کنه درباره تو و تصمیم میگیره نیاد خواستگاریت اینجوری از یه ازدواج ناموفق نجات پیدا می کنی

من ایمانمو از دست دادم دیگه 😔😔همچیز دست بنده هاش انگار

ای بابا اگر بخوای بخاطر یه حرف یا دروغ یه نفر اینجوری رفتار کنی ک اصلا نمیشه زندگی کرد باید فقط بی خیال باشی و بی تفاوت