2777
2789
عنوان

ظرفشویی خریدم خوشحالم ننه ایشالا ظرفشویی خریدن قسمت همه🤣🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 66 پست
ب خوشی استفاده کنی و خودتم خوشبخت بشی ولی من تنها چیزی ک دوست ندارم همین ظرفشوییه خخخخ

ای بابا چراااا؟

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکهچه مارکی؟

پاکشوما گرفتم🫠

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

بدیش اینه هرچی ظرف میخری باید ببینی با ماشی قابل شستشوعه یا نه

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

مبارکت باشه گلم

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
من عروسیم اخراذره رقص تکی باچی برمممم کمککککمبارکت باشه😍😍😍

مبارکه عزیزم خوشبخت ترین باشین ❤️

من میخوام با آهنگ زندگی باتو معین برقصم

مبارکه چه مارکی چه قیمت

پاکشوما گرفتم چون شرایط گرفتم ۳۸ م

چند گرفتی عروس خانم چه مارکی گرفتی؟ رسم ما این وسایل خداروشکر با داماد هست.

پاکشوما گرفتم شرایطی ۳۸ م

چ خوب

کی عقد کردی

۱۴۰۱🫠

پاکشوما گرفتم🫠

برای منم پاکشوماست. خوبه بد نیست

بعد تقریبا ۱۰ ماه استفاده  تجربه مو بگم شاید بدردت بخوره

از ژل ماشین ظرفشویی پروشاین استفاده کن.بهتر از فینیش و پریل هست.

اول بذار شستشو اضافه ربع دقیقه ظرفات یکم خیس بخورن بعد بذار رو برنامه مد نظرت.

من همیشه رو نیم ساعت میذارم بدون خشک کن. هم دماش ابش بالاست. هم زود تموم میشه .هم الکی برق هدر نمیره برای خشک کنش .همون اول درشو باز کنی زود خشک میشه ظرفا

بهترین کار ممکن رو کردی. من یکسال پیش خریدم واقعا اگر میدونستم اینقدر راحت میشم مخصوصا وقتی مهمون دا ...

قرص هاش چقدر گرونه🫠🤣 برا اونا باید کلیه بفروشم 🤣🤣

بدیش اینه هرچی ظرف میخری باید ببینی با ماشی قابل شستشوعه یا نه

چون از قبل تو فکرش بودم هر ظرفی میگرفتم چک میکردم🤣