2777
2789
عنوان

جنوبی های محترم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو شهرمون خرما نداریم و من از مغازه می گیرم الان یه جعبه گرفتم میگه اینا شیره داره تو فریزر گذاشت ...

خرما خودش وقتی داخل پلاستیکه رو هم دیگه بمونه فشرده میشه و شیره میزنه یه حالت شکرک هم میشه

مشکلی نداره بخور نوش جونت

آهان ممنونم. پس من همیشه فکر میکردم این مدل خرماها رو خودشون شیره ای چیزی میزنن!!آخه یه جور غیر طبیعی نرم هستن حس میکردم جوشونده شدن!!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خرما خودش وقتی داخل پلاستیکه رو هم دیگه بمونه فشرده میشه و شیره میزنه یه حالت شکرک هم میشه

نه خب اونطوری دیدم ولی این یه حالت آب داره تو پلاستیکش آب جمع شده

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
آهان ممنونم. پس من همیشه فکر میکردم این مدل خرماها رو خودشون شیره ای چیزی میزنن!!آخه یه جور غیر طبیع ...

خرما روبعداز پاک کردن میشورن....بعد به هم فشرده میکنن درسطل یا حلب وبعد میزاریم تو آفتاب .‌‌...اینطوری شیره اش در میاد ونرم میشه...

خرما روبعداز پاک کردن میشورن....بعد به هم فشرده میکنن درسطل یا حلب وبعد میزاریم تو آفتاب .‌‌...اینطو ...

عکسش رو گذاشتم ببین

اگر شیره اش خیلی آبکیه آره شیره صنعتی زدنشیر طبیعی خرما اونقد آبکی نیست

عکسش رو گذاشتم ببین

زیاد پیدا نیست بریزش داخل ظرف

منظورم خود خرما نیست اون آب جمع شده ته پلاستیک رو میگم