دوستدارخربوریدان مدیر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3636 عنوان جنوبی های محترم | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 35 پست در مورد خرما سوال داشتم من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰 دیروز | 13:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 16111 اگر خرماش شیرن و شاداب هست مشکلی ندارهه . نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .
سپهرsephrمامانشم عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2453 ما تو شهرمون خرما نداریم و من از مغازه می گیرم الان یه جعبه گرفتم میگه اینا شیره داره تو فریزر گذاشت ... خرما خودش وقتی داخل پلاستیکه رو هم دیگه بمونه فشرده میشه و شیره میزنه یه حالت شکرک هم میشه
دوستدارخربوریدان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3636 مشکلی نداره بخور نوش جونت آهان ممنونم. پس من همیشه فکر میکردم این مدل خرماها رو خودشون شیره ای چیزی میزنن!!آخه یه جور غیر طبیعی نرم هستن حس میکردم جوشونده شدن!! من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
دوستدارخربوریدان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3636 خرما خودش وقتی داخل پلاستیکه رو هم دیگه بمونه فشرده میشه و شیره میزنه یه حالت شکرک هم میشه نه خب اونطوری دیدم ولی این یه حالت آب داره تو پلاستیکش آب جمع شده من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6610 اگر شیره اش خیلی آبکیه آره شیره صنعتی زدنشیر طبیعی خرما اونقد آبکی نیست آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
دعایشب عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 18376 آهان ممنونم. پس من همیشه فکر میکردم این مدل خرماها رو خودشون شیره ای چیزی میزنن!!آخه یه جور غیر طبیع ... خرما روبعداز پاک کردن میشورن....بعد به هم فشرده میکنن درسطل یا حلب وبعد میزاریم تو آفتاب ....اینطوری شیره اش در میاد ونرم میشه...
دوستدارخربوریدان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3636 من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
دوستدارخربوریدان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3636 خرما روبعداز پاک کردن میشورن....بعد به هم فشرده میکنن درسطل یا حلب وبعد میزاریم تو آفتاب ....اینطو ... عکسش رو گذاشتم ببین من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
دوستدارخربوریدان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3636 اگر شیره اش خیلی آبکیه آره شیره صنعتی زدنشیر طبیعی خرما اونقد آبکی نیست عکسش رو گذاشتم ببین من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
دوستدارخربوریدان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 3636 زیاد پیدا نیست بریزش داخل ظرف منظورم خود خرما نیست اون آب جمع شده ته پلاستیک رو میگم من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
دعایشب عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 18376 منظورم خود خرما نیست اون آب جمع شده ته پلاستیک رو میگم آبش غلظه؟
سپهرsephrمامانشم عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2453 نه خب اونطوری دیدم ولی این یه حالت آب داره تو پلاستیکش آب جمع شده یخاش اب شده حتما ما اصلا اینجور خرمایی فریزر نمیزاریم