2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم رسم دارن بعد از عروسی چند ماه پیش مادر شوهرم زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 30 پست

ازش بپرس دقیقا چند ماه

بعد بگو پس اینطوره فعلا یسری وسایل رو از جعبش باز نمیکنم

خونه اونا هم جلوی شوهرت موذب باش تا زودتر برید 

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

روش جدیده برای گول زدن😂

حالا ک دیگه همه مشاورا میگن اصلاااا نرین خونه پدر مادرا زندگی کنین اومدن یه سری پدرمادرا به این روش متوسل شدن

به نظرم خودت چیزی نگ به بابات بگو ک بگن خیلی محترمانه ما از اینجور رسم ها نداریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه داره شوهرم ولی میگه باید چند ماه خونه مادرم بمونیم

قطعا قبول نکن

پوشش ت مجبوری دیگه حجاب کنی تو خونه

مهمون براشون میاد که ممکن حوصله مهموناشونو نداشته باشی

و ازت کار میکشه مادر شوهرت

و رابطه جنسی هم در حضور اونا، اگرچه در بسته باشه، آزار دهنده س. 

قبول نکنی، که بفنا میری. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

دوره افتادم امروز کلا ب نصیحت 😂 

دختر جان هیچ جا این رسمو ندارن 

بری دیگ‌موندگاری اونجا 

با دعوا باید بیای بیرون 

اینم نصیحت من بشما 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
نه آخه شوهر من مهندسه و کارش تهرانه .. و اونجا خونه داره تهران و میگه ک ب رسم ادب چند ماه پیش مادرم ...

منظورش اینه خدمتکار مادرش بشی

چون کم سنی

خام میشی

نذار گولت بزنه

بگو تو خونه خودم بهتر یاد میگیرم. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

ما بعد عروسی قرار شد خونه بگیریم به من گفتن باید تا اونموقع شهرستان خونه مادر شوهرم بمونم منم گفتم نمی‌خوام شوهرم اصرار کرد من قبول نکردم گفتم تا الان خونه بابام بودم مگه چیشد چند وقت دیگه ام اونحا میمونم 

البته مادر شوهر من آدم خیلی بدیه

میدونم اگه اونحا میموندم هم شوهرم خونه نمی‌گرفت هم باید تا دستشویی میرفتم باسن مبارکشو بشورم

همون اولش میگی قبول نمیکنی و تمام ، این چه رسمیه وقتی خونه دارین ! اینا همش حرفه بری اونجا فردا میگه همینجا راحتیم دیگه هم درنمیاد توام بمون کارای اونا رو بکن 

رسم مزخرفیه مال دویست سال پیشه که سواد درست درمونی نبود که کسی کتاب بخونه تلفن اینترنت نبود که با یه سرچ آگاه بشی ،عروس برای یاد گرفتن می‌رفت پیش مادر شوهر الان همچین کاری یعنی دردسر ساختن برای خودت

نه آخه شوهر من مهندسه و کارش تهرانه .. و اونجا خونه داره تهران و میگه ک ب رسم ادب چند ماه پیش مادرم ...

تو خونه خودت یاد میگیری حالا کار خاصیم لازم نیس بکنی دو تا جارو و کردگیری و غذا پختن که این حرفا رو نداره !

خب من هیچ کاری بلد نیستم بکنم

چند وقت مونده تا عروسی؟

خونه مامانت یاد بگیر تا اونموقع

منم بلد نبودم حتی لیوان بشورم

از فردای عقدم مامانم کار داد بهم

هم آشپزی یاد گرفتم هم کار خونه

بقیشو خونه خودت کمکم یاد میگیری منم مامانم یکی دوبار اومدکمکم تو کارهای خونه و چیزایی که بلد نبودم گفت