ک باید چند ماه پیش مادرم بمونیم زندگی کنیم فقط یه برادر مجرد داره توخونه.. میشه یکم راهنمایی کنین خواهرانه من آخه سنم کمه وتجربه آبی توازدواج و زندگی بامادر شوهر چند ماه رو ندارم
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
ما بعد عروسی قرار شد خونه بگیریم به من گفتن باید تا اونموقع شهرستان خونه مادر شوهرم بمونم منم گفتم نمیخوام شوهرم اصرار کرد من قبول نکردم گفتم تا الان خونه بابام بودم مگه چیشد چند وقت دیگه ام اونحا میمونم
البته مادر شوهر من آدم خیلی بدیه
میدونم اگه اونحا میموندم هم شوهرم خونه نمیگرفت هم باید تا دستشویی میرفتم باسن مبارکشو بشورم
همون اولش میگی قبول نمیکنی و تمام ، این چه رسمیه وقتی خونه دارین ! اینا همش حرفه بری اونجا فردا میگه همینجا راحتیم دیگه هم درنمیاد توام بمون کارای اونا رو بکن
رسم مزخرفیه مال دویست سال پیشه که سواد درست درمونی نبود که کسی کتاب بخونه تلفن اینترنت نبود که با یه سرچ آگاه بشی ،عروس برای یاد گرفتن میرفت پیش مادر شوهر الان همچین کاری یعنی دردسر ساختن برای خودت