2777
2789
عنوان

شما اجازه میدن بچتون هنر بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 79 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم اومد تجربی دوسال تجربی خوند واقعا هم استعدادش تو طراحی دوخت بود نزاشتن بره بدون کلاس و اموزش واقعا کاراش قشنگ بود اخرم تجربیو ول کرد رفت هنر خوند فقط دوسال از عمرشو تلف کردن خانوادش با ی رشته ای ک در اخرم ولش کرد

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگرانی شوهر دیگه چیه ، الان مثلا دخترت بره سمت استعدادش و شکوفا بشه و تبدیل بشه به یک فرشچیان ۲ بده؟ یعنی هنوزم هستن کسایی که دسترسی به اینترنت دارن ولی تصمیم بگیرن که باید به جای تمام عمر بچه فکر کنن و استعداد بچه رو نابود کنن؟ باورم نمیشه واقعا 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

منم اون موقع دلم میخاست گرافیک بخونم واسه دبیرستان

ولی خانوادم میگفتن ی رشته بخون ک واسه دانشگاه ب دردت بخوره

منم انسانی خوندم

الان راضیم از رشتم و کنارش نقاشیم میکشم😂

من خودم الان بعد از سالها حسرت اینو میخورم که نزاشتن برم رشته هنر ، 

ولی پسرم عاشق  نقاشی و کارهای هنری و موسیقی هستش خودمم سفت و سخت پشتشم که به چیزی که دوست داره برسه ، حتما بزار اون چیزی که خودش میخواد بره نه از روی اجبار پدر و مادر 

قطعااااااااااا

تلاشمو میکنم از علایقش، استعدادش، بازار کار و حال و هوای رشته ها و کارهای مختلف اطلاعات بیشتری کسب کنه.و در نهایت اونه که باید انتخاب کنه.

برید آینده کسانی رو ببینید که والدین نگذاشتن دنبال علاقشون برن، حتی اگر به ظاهر موفق باشن در درون سرخورده هستن و حسرت آرزوهایی که بهش نرسیدن رو میخورن.

من قطعا اجازه میدم دخترم مسیر تحصیلی و شغلی ای روکه فکر میکنه براش بهتره تجربه کنه. اگر چندسال بعد خودش به هر دلیلی پشیمون شد بازم قطعا حمایتش میکنم برای تغییر مسیر.

به نظرم بیست تا سی سال تایم تجربه کردن های مختلفه. اگر این تجربه هارو کسب کنه در سی سالگی شاید به ثبات و آرامشی برسه که مدنظرشه.

چقدرم همه دکتر شدن

ارعه من شدم

دکترای بیکاری گرفتم ور دل ننم نشستم دارم غراشو میشنوم

میگم مادر من خودت گفتی برو تجربی

من اصلا علاقه ب این رشته ها نداشتم 

الان حتی یادم نمیاد ب چی علاقه داشتمو دارم ب چی علاقه ندارم

ی زندگی سرد و کسل کننده 

خستم خیلی

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

من خودم استعداد و علاقه ام تو هنر بود ولی خانوادم نزاشتن برم 

تا یه عمر مقصر میدونستمشون برا اینکه نزاشتن برم هنرستان 

میگفتن جوش خوب نیست 

الان شوهرم تو دبیرستان فنی تدریس میکنه میگه اوناییم ک میخوان بخونن به پایه اونیکیا میسوزن 

هر روز دعوا و کتک کاری دارن . جوش واقعا خوب نیست ..

اون روز سر یکی از کلاساش دانش اموزش اوردوز کرده بود زنگ تفریح معلوم نیست رفته چی کشیده ..

به نظرم بزارید یه رشته دیگه بخونه و به طور ازاد هنرو ادامه بده 

بعد واسه دانشگاه بره کنکور هنر بده[ فک کنم اونجا بهتر باشه] 

نقاشی یا گرافیک؟من خانوادم مشکلی نداشتن ولی رفتم یه رشته چرت خوندم 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔