2777
2789
عنوان

اون کاربره که گفته بود تو مشهد همه ازم خاستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن چیز خاصیهطبیعیه خانومای سن بالا مذهبی میان جاهایی مثل حرم اینا و برای پس ...

بخدا من بگنم عروس چنین شخصیتایی نمیشم😂😂😢

بخند نزار خنده هات آرزوت شن😊💜

نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن چیز خاصیهطبیعیه خانومای سن بالا مذهبی میان جاهایی مثل حرم اینا و برای پس ...

چیشده مگه؟؟جریان چی بود

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

رفتم بود مشهد شونصد نفر ازش خواستگاری کردن ذوق مرگ شده بودکاربرا هم مثل اینکه بعضی ها با کامنت هاشون ...

چجور شونصد نفر؟؟؟

حتما مهره ای دعایی حرزی چیزی همراهش بوده😉

من ی بار ی دعا انداختم تو کیفم رفتم بیرون خاستن بهم تجاوز کنن جریانشو تو تاپیک ها قبلیم گذاشتم 

من اصالتامشهدیم هرسال چندبار میریم مشهد چهرمم بد نیس یه خواستگار پیدا نشد اخرم خواهر زاده همسایمون ...

اره همش قسمته

میگفت هر جا رفتن یکی ازش خوشش اومدهحتی یکبار چند نفر با هم دعوا کردن سرش که یکی برای بچش خواستگاری ک ...

اسم کاربریش چیه