2777
2789
عنوان

بچه ها پاهای من بنظرتون تپله

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 86 پست
ینی تأثیر داشت پیاده روی؟؟؟ والا کل دوران کنکورم من مث چی پیاده رفتم اومدم همچنان چاق بود خودم ۵۲ بو ...

اره بخدا خیلی شلوارم گشاد شده بود

من کلا زود چاق و لاغر میشم

اره ورزشم خیلی خوبه

سایز شلوارت چنده تو🥲

اره بخدا خیلی شلوارم گشاد شده بودمن کلا زود چاق و لاغر میشماره ورزشم خیلی خوبهسایز شلوارت چنده تو🥲

الان پنجاه خخخخ نه ماه باردارم قبلا سایز خودم ۴۰ بود سایز شلوار نمی‌دونم بخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چند کیلیویی؟ میتونی رژیم بگیری یا اردات ضعیف شده

۸۰ و ..💔

تاحالا رژیم نگرفتم درست و حسابی ولی میخوام شروع کنم دیگ واقعا

بنظرم چاقی رون و پا از بی تحرکیه باید ورزش و پیاده رویم شروع کنم

۸۰ و ..💔تاحالا رژیم نگرفتم درست و حسابی ولی میخوام شروع کنم دیگ واقعابنظرم چاقی رون و پا از بی تحرک ...

منم ۷۸ کیلو ام منتظرم او شیر دهی لاغر شم .😭😭😭😭😭 الان آنقدر میخورم اصلا سیر نمیشم بخدا تو دوچرخه سواری کن اونم میگن لاغر میکنه

منم ۷۸ کیلو ام منتظرم او شیر دهی لاغر شم .😭😭😭😭😭 الان آنقدر میخورم اصلا سیر نمیشم بخدا تو دوچرخه ...

عزیزم عادیه شیردهی داری دیگ بزار بعد شیردهی

من که مجردم و بهمن میخام برم دانشگاه چی بگممم 

دیگ جدی میخوام لاغر کم برم لباسا خوشگل بخرم🫠😂

عزیزم عادیه شیردهی داری دیگ بزار بعد شیردهیمن که مجردم و بهمن میخام برم دانشگاه چی بگممم دیگ جدی میخ ...

اراده کن بخدا نتیجه میده من تو محردیم یبار تو ی ماه شش کیلو کم کردم آدم وقتی لاغرها احساس سبکی داره هر کار می‌تونه بکنه وقتی چاقی همش خسته و زلع ای تازه روزی ی ساعتم برقص اونم خوبه 

اراده کن بخدا نتیجه میده من تو محردیم یبار تو ی ماه شش کیلو کم کردم آدم وقتی لاغرها احساس سبکی داره ...

اره بخدا بنظرم لاغر شم اعتماد بنفسمم برمیگرده

الان دقیقا همین حالم همش خوابم و بیحال

بنظرت با قد ۱۶۴ وزن ۵۴ چطوره؟

اره بخدا بنظرم لاغر شم اعتماد بنفسمم برمیگردهالان دقیقا همین حالم همش خوابم و بیحالبنظرت با قد ۱۶۴ و ...

۵۴ با این قد اکیه لباس تو تن خیلی قشنگ میشه فک کنم میشه سایز یک عالیه