2777
2789
عنوان

چرا تو برنامه شام ایرانی همش به غذا خوردن مجتبی شفیعی گیر میدادن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 30 پست

متاسفانه بازیگران ما یه مشت ادم بی سواد و بی ادب هستن

که به ندرت ادم با ارزش داخلشون پیدا میشه

هر چند من این برنامه رو ندیدم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این روا رو مخمه بازغی هم یه حرفی زد به عنوان شوخی گفت سهم غذا من برای مجتبی بقیه کشش دادن بد شد

اره خیلی رو مخه روا 

هی گیر میداد به غذا خوردن این 

حالا یه بار گیر دادن دوبار گیردادن نه دیگه انقدر 

مثلا اون داور خانم گف شما ایرادی تو غذا ندیدی روا گفت نه فقط ناراحتم چرا مجتبی شغیعی بدون دعوت اومده😐

آره واقعا آخه خب تو میدونی باید بیای غذا بخوری و نمره بدی حتی هم اگر یاندویچ خورده بود دیگه میتونست ...

واقعا بی ادب و بی شخصیتیه ، این بازیگر هم رفت جزو هنرپیشه های داغون 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

فصل قبل خانوما چه قدر دوستانه کنار هم خوردن و گفتن و خندیدن 

والا اسم خانوما بد در رفته 

ناز و نوز آقایون بیشتره انگار 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
چه بی شخصیت ،سیر بری مهمونی توهین به میزبانه . من مهمونم کم غذا بخوره ناراحت میشم ، نخوره که قطع را ...

خودش گفت ما با این چیز بزرگ شدیم که قبل مهمونی چیزی بخوریم الانم ساندویچ خوردم نمیتونم 

به نظرم نخوردن یا کم خوردن غذا بهتره تا اینکه بعدش دنبال قرص باشی برای مهمون

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اره خیلی رو مخه روا هی گیر میداد به غذا خوردن این حالا یه بار گیر دادن دوبار گیردادن نه دیگه انقدر م ...

کسیم جز داور خانم ندیده هی مخاطب اون قرار میده داور دیگه هم هست اون وسط 

بدون دعوت نیومده بود مجتبی خود سیروس دعوتش کرده بود اما حرفی که بازغی زد در حد شوخی بود به نظرم اینا کشش دادن بدش کردن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»