2777
2789

از نظر من بستگی به بدن هر فرد داره 

اصلا ربطی به جنسیت بچه تو شکم مادر ندارع

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای من که از شدت تهوع دم سرویس میخوابیدم دیگه تا ۴ ماه یک گرمم وزن اضافه نکردم

به شدت هم تنبل و خوابالو بودم🥱🥱🥱

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من ک هنوز بچه ندارم ولی بیچاره خواهرم سر پسرش دور از جون روزی صد بار میمرد و زنده میشد از تهوع . برعکس سر دخترش تا ماه ۴ اصلا نفهمید بارداره . داشت واسه تنبلی تخمدانش وبهم ریختگی هورموناش درمان میشد فکر می‌کرد مثل همیشه پریودش نامنظمه نمی‌دونست بارداره 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

۳ نفر از نزدیکانم پسر باردار بودن تهوع بسیار بسیار کمی داشتن و به لطف خدا تا ماه نهم سرکار بودن.

فکر کنم شانسی هم باشه.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

نه من ترس داشتم از تهوع بچه رو بالا بیارم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂