2777
2789
عنوان

باهمسرداغدارچه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 23 پست
من ما مانم تو چهل روز دو تااز داییهام رواز دست داد به سالشون نکشید دایی دیگم فوت شد قشنگ پیرشدن ماما ...

وایی چقدرسخت 

مادرشوهرمم هم مادرشوهم خواهرش.هم دخترشوازدست دادتوی ۲سال

منم مث شمام.همسرم پدرش وبرادرش ازدست داد چیزی نتونستم بگم...کلا کسی چیزیش بشه میمونم توشک بقول شما.د ...

عه شمام مثل منین پس خیلی دوست دارم حرف بزنم یه چیزیگم آروم شه ولی نمیتونم 

ای خدا🥺انشالله دیگه پیش نیادبرات وخوشی باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی چقدرسخت مادرشوهرمم هم مادرشوهم خواهرش.هم دخترشوازدست دادتوی ۲سال

خیلی بده مامانم اونقدر غرق فکر میشد صورتش خیس اشک میشد

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀

طفلکی خیلی سخته واقعا بدترازاون حال شمابوده که میدیدین مادرتون چطورعذاب میکشهخدابراهیچکس نیاره

خیلی الهی وایه هیچکس پیش نیاد من خودمم خواهرمو ازدست دادم بخدا داغونم بعد ۱۳سال هنوز ب داغشم خاطره هامون دلتنگم میکنه واتیش میزنه دیشب زدم زیر گریه گفتم همراهم بیا دلم واسه خواهرم تنگ سده ببرم پیشش همسرمم دلداریم میداد اروم بشم هنوز بعد این سالها اروم نشدم 

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀

عه شمام مثل منین پس خیلی دوست دارم حرف بزنم یه چیزیگم آروم شه ولی نمیتونم ای خدا🥺انشالله دیگه پیش ن ...

منم مات ومبهوت رفتم مراسمات و فقط گفتم غم اخرتون باشه.حالا مردمم میگن لابدچقدسنگم😑😶درصورتیکه اصلا اینطورنیس.حالا یه مشکل دیگه که دارم.تودنیای ارتباطات من ب کسی زنگ نمیزنم.همیشه پیام میدم.دیگه چقدررررتحت فشارباشم زنگ میزنم...اونروزمادرهمکلاسی پسرم ویس می‌فرسته بهم،من جوابش باپیام میدم و میگه چراویس نمیفرسی راحته،میگم صدام گرفته...اصلا خیلی توخودمم..بدجورتولاکم رفتم

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

منم مث شمام من چی به مامانم بگم؟ 

برادرش رو یک سال پیش از دست داده برادرزاده اش دو سال پیش باباش در سن زیر ۷ سالگی مامان جونم سرطان پوست داره خاله ام دوسال پیش سخت ترین عمل پشت سر گذاشته مامانم عمل سختی دو سال پیش انجام داده الآنم مقعدش زخم شده  کلی وزن از دست داده خانواده شوهر عمه ام با حرف شون گفتن چرا مامانت لاغر شده جای من بودی چکار میکردی؟ 

شوهر من اسفند ماه داداشو بردن کشتن

مادرش خرداد مرد

آبجیش مرداد

فقط برای مادرش دهنمو صاف کرد تا آدم عادی بشه

اینقدر افتضاح شده بود حد نداشت

برا آبجیش یکم ناراحت بود

خبر داداشش ک اومد چند دقیقه فقط تو فکر رفت 

هیچ کاری از دستت بر نمیاد جز همراهی مثلا نخندی بهش دلداری بدی بگی دنیا تا بوده همین بوده خدا رحمتشون کنه و از این حرفا

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم