2777
2789
عنوان

دورتون روان شناس یا تراپیست نیست ک برید ک تاپیک میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست
همه چی خوب بود تا وقتی که تاپیکیایی که زدیو دیدم😶

😂😂😂😂😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مشکلاتمون روانی یا چیزی نیست که بریم پیش تراپیست در مورد روز مرگی هامون تاپیک می‌زنیم وگرنه من د ...

این چیزا منظورم‌نبود مثلا ی بحران حاد تو‌ زندگیشون دارن خب باید برن مشاوره خانواده اما اینجا توقع معجزه دارن

به امید روزهای خوش 💝

چه ربطی به نینی سایتی ها. داره باید با عقل و منطق خودش و بسته به شرایط زندگیش تصمیم درست می‌گرفت

همین چند روز پیش یکی تاپیک زده بود که فلان کاربر میخواد از شوهرش جدا بشه مقصر شماهایید🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چه ربطی به نینی سایتی ها. داره باید با عقل و منطق خودش و بسته به شرایط زندگیش تصمیم درست می‌گرفت

چند روز پیش یه خانمی تاپیک زده بود شما نی نی سایتی ها باعث طلاق یه دختر کم سن و سال شدین 😐😐 مقصر هم شدیم تازه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اون خانم‌حتی جواب نداد تاپیکای من چ مشکل دارع من هیچ وقت کسیو تگ نکردم بیا روان شناسم شو

حالا من خودم تا حالا واسه مشکلات شخصی و روانی تاپیک نزدم بیشتر واسه چیزای تجربی بوده ولی خب هر کس یجوره بعضیا گناه دارن اینجا پناهشونه میتوتیم تاپیک رو رد کنیم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چند روز پیش یه خانمی تاپیک زده بود شما نی نی سایتی ها باعث طلاق یه دختر کم سن و سال شدین 😐😐 مقصر ه ...

خب اینجا معلوم نیست کی پشت کاربریه نتیجه همینه

به امید روزهای خوش 💝

حالا من خودم تا حالا واسه مشکلات شخصی و روانی تاپیک نزدم بیشتر واسه چیزای تجربی بوده ولی خب هر کس یج ...

مشکلات روحی روانی وسواس یا کمالگرایی یا هر کردوم تازه روان شناس با کمک روان پژشک طی سالها درمان میکنه

اینجا چ کمک میده؟

یا مشکلات زناشویی 

به امید روزهای خوش 💝

هیچی عزیزمفقط چیزی که نسبت بهش اعتراض داریو خودت توی چندین تایپیک انجام دادی😐😂

وقتی گشتنت توی تاپیک هام‌تموم شد بیا بگو‌ حتما کجا مشاوره تخصصی از فرد بی تخصص خاستم

به امید روزهای خوش 💝