2777
2789
عنوان

خانم هایی که روده تحریک پذیر دارین تورو قران قسمتون میدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 22 پست
دقیقا منم میخواستم همینو بگم تاپیکاش کلا همینه هی هم تاپیک میزنه این همه جوابشو میدن باز انگار جوابش ...

الان ما چی بگیم به نظرت خوبه؟

بگیم نترس از کولونوسکوپی؟

دیگه نمی ترسه یا اگر بگیم آره بترس خیلی خطرناکه 

خب الن تکلیف چیه  

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
توام مدفوعت نمیاد؟؟؟اگرم میاد شله؟

وقتی کافئین زیاد مصرف کنم شکلات تلخ شیرینی اره اینجوریم 

تشخیص این بیماری برام زمانی بود عمه ام دعوام کرد ناحق برگشتم اسهال شدم یکبار نزدیک پنج دقیقه تمام محتویات معده ام بااسهال ابکی خارج شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو که میگم حتما انجام بده بعد اگه خواستی برو دکتر  فقط ده روز  اصلا نون نخور  نون شیرینی و ....هم نخور  فقط برنج و ماکارونی  نهایت صبحونه دو دونه بیسکویت بخور ادویه غذا رو کم بزن سس نخور  فست فود هم نخور   بعد دو سه روز اون حالت کم میشه بعد یک هفته یا ده روز خوب خوب میشی اگه رعایت کردی و خوب نشدی حتما برو پیگیر شو 

بخدا دارم دیوونه میشم همش با گریه تاپیک میزنم استرس دارم

استرس بیخود داری عزیز دلم 

به جاش برو درمانتو ادامه بده تا اگه یک درصد چیز بدی باشه زود جلوش گرفته بشه 

چندسالته 

من ۲۰ سالگی انجام دادم 

الان بیهوش میکنن اصلا هیچی نمیفهمی که بخوای براش استرس هم بگیری 

عههه ینی وقتی شکلات اینا میخوری مدفوعت نمیاد وقتیم میاد شله؟؟؟؟

واسه من اینجوریه عاشق شکلات تلخ و بیسکوییت کاکائویی و کیک شکلاتی اینهابودم همیشه بعد اینها یا اسهالم یا مدفوع ابکی با نفخ فراوون دارم

واسه من اینجوریه عاشق شکلات تلخ و بیسکوییت کاکائویی و کیک شکلاتی اینهابودم همیشه بعد اینها یا اسهالم ...

نه من بیشتر منظورم اینه که چند روز نمیاد وقتیم میاد سفت نیست مثل یبوست

نه من بیشتر منظورم اینه که چند روز نمیاد وقتیم میاد سفت نیست مثل یبوست

اون متفاوته شاید تنبلی روده باشه برو یک کولونوسکوپی بده راحت میشی بابیهوشی نیم ساعت بیهوشی معلوم میشه چخبره