2777
2789
عنوان

با خواهر شوهر غرغرو چه کنیم

43 بازدید | 5 پست

سلام من با مادرشوهرم زندگی میکنم خواهرشوهرمم شهرستان زندگی میکنه چند ماه یبار میاد بیست روز میشینه   هردفعه هم یه ایراد میگیره    اینبار اومده میگه خونتون کثیفه چرا تمیزش نمیکنید در حالی که من از هیچ کاری کوتاهی نمیکنم بخدا دیگه نمیرسم  خونمونم عین دسته گله فقط خوشش میاد ایراد بگیره   من باهاش چیکار کنم چطوری جوابشو بدم خودمم کم حرص بخورم 

ری.... دم دهن این خواهر شوهرا منم یکیشو دارم جدا هم شدم بازم حرفاش به گوشم میرسه 13سالشه

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر شوهر ۱۳ ساله مثلاً چی میگه؟😂

خیلی حسادت میکنه باهام همش به شوهرم غر میزنه تو چرا برا زنت لباس میخری پول میدی باید به ما هم برابر با اون بدی 

به داداشش گفت شما لیاقت بچه دار شدن ندارین از آه منه خدا بهتون بچه نمیده با کلی فحش حتی به داداش بزرگش میگه انقد زر نزن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

خیلی حسادت میکنه باهام همش به شوهرم غر میزنه تو چرا برا زنت لباس میخری پول میدی باید به ما هم برابر ...

😮یا خدا بچه ۱۳ ساله این حرفارو میزنه؟؟؟من خودمم خواهر شوهرم اصلا اجازه نمیدم به خودم تو زندگی داداش و زنداداشم دخالت کنم چه بد

😮یا خدا بچه ۱۳ ساله این حرفارو میزنه؟؟؟من خودمم خواهر شوهرم اصلا اجازه نمیدم به خودم تو زندگی داداش ...

آره بخدا منو داداشش که دیگه نمیتونیم تو روش وایسیم انقد سلیطس مامانش هم همینجوریه خاک تو سرش با بچه تربیت کردنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40