2777
2789
عنوان

چه فضای ددی سایت با نی نی سایت متفاوته 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 33 پست
اره بهتره

من الان نگاه کردم دیگه کاملا آرامش برقراره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم اونا خودشون میدونن ولی دوست دارن اینجوری فکر کنن😂😊

بیان مهمه مگه از پشت تلفن که قرار نیست مارو بخورن 😶

بعدم خود سایت جنسیت زن و مرد گذاشته موقع باز کردن اکانت 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
شما برو اونجا ببین اکثرا خانوم هستن.

آره دیدم یکیشون در مورد قارچ گرفتن ناخنش گفته بود 

بیان مهمه مگه از پشت تلفن که قرار نیست مارو بخورن 😶بعدم خود سایت جنسیت زن و مرد گذاشته موقع باز کرد ...

تو حضوری هم کسی جرئت نداره کسی رو بخوره چه برسه تلفنی

مسئله اینجاست که بعضی هاشون یا خودشون رو زن جا میزنن

یا منتظر تاپیکایه عکس اند

یا به بهونه ای دیگ درخواست میدن و حرفایه دیگه میزنن

بعضی هم اینجا رو با سایت دوستیابی اشتباه گرفتن

البته توشون ادمایه درست و حسابی هم پیدا میشه من خودم چند وقت پیش تاپیک یه اقایی رو اینجا دیدم ک همون اول خودشون رو معرفی کرده بودن و راجبه شغلشون ک اتفاقا شغل مهمی هم بود اطلاعات مفیدی میدادن

اما خب متاسفانه ادمایه اینجوری هم پیدا میشن

تو همون ددی سایتم خانم هایی هستن ک پی حاشیه باشن

چون همه جا خوب و بد داره

درسته اینجا یه سایته و فاقد محدودیت جنسی هست ولی ادم باید برای خودش حد و مرز تعیین کنه تو هر موقعیت و زمان و شرایط

من یه بار رفتم سایتش خیلی بی روح و سرد هستش

آره خوبیش هم دقیقا همینه 

چه بده خانما میرن اونجااقایون میان اینجاحداقل به اسم سایتا دقت کنین

اصلا ربطی به اسم سایت ندارع 

ربط به زیر بنای سایت دارع خودشون موقع عضویت زن و مرد گذاشتن یعنی ورودشون مشکلی ندارع 

تو حضوری هم کسی جرئت نداره کسی رو بخوره چه برسه تلفنیمسئله اینجاست که بعضی هاشون یا خودشون رو زن جا ...

آدم به خاطر چندتا ناخاله نمیاد آدم های دیگه رو بندازه بیرون شرایط سایت گذاشته شده که آقایون هم میتونن باشن جنبه نداشته باشن برخورد میشه در خواست بدن قبول نکنن 

ریپ بزنن جواب ندن 

به همین سادگی 

دیگه علم شنگه نداره 

در این حد راحتن خانومها اونجا 😂

آره بابا راحت تر از اینجا اند 

شاید عضو شدم 

چون محیط آروم تری انگار 

آدم به خاطر چندتا ناخاله نمیاد آدم های دیگه رو بندازه بیرون شرایط سایت گذاشته شده که آقایون هم میتون ...

خب پس الم شنگه راه ننداز

جواب کامنتت تو کامنت قبلیم هست

یه بار دیگه از اول با دقت بخون