2777
2789
میندازن بیرون که مثلا چند جا من می‌دونم اتوبوس اتوبوس میندازن بیرون ولی خب ملت کودن و ابله خودمون هم ...

اره دیگه کار میدن بهشون مثلا کارفرما از خداشم هست چون بیمه نمیککه و حقوق کمتر همین افغانی فردا سرشونو میبره ولی نمیفهمن

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیگه کار میدن بهشون مثلا کارفرما از خداشم هست چون بیمه نمیککه و حقوق کمتر همین افغانی فردا سرشون ...

چیزی هم میگی میشی ایرانی خونخوار و نژادپرست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چیزی هم میگی میشی ایرانی خونخوار و نژادپرست

بابا بیچاره کردنمون 

الان تو خیابون راه میری افغانی میریزه 

تو مترو سوار شده بودم نمیفهمن قسمت خانما نباید بیان آدمم کهداز اون سر و وضعشون میترسه

نه در این حد ولی مجازات ها واقعا بازدارنده نیست

مثلا۲۰ سال حبس برای دزدی موبایل مناسبه.

حبس ابد برای قمه کشی.

زندان ها هم یهچیزی شبیه فیلم کمپ ایکس ری باید باشه نه مثل الان که هتله .

به نظرم نیروهای پلیس هم تعدادشون کم شده و گشت ها هم همینطور .

بیشتر دزدی و نا امنی هم زیر سر افغان هاست

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
حبس ابد که تا اخر عمر میخوره میخوابه براش خوبه

فکر می‌کنی هیچی بدتر از حبس تو چهار دیواری نیست 

الان من شاید ماهی یک بار از خونه بیرون برم ولی زمان کرونا چون اجبار بود همراه با ترس احساس میکردم دیوارهای خونه داره خفه ام می‌کنه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
فکر می‌کنی هیچی بدتر از حبس تو چهار دیواری نیست الان من شاید ماهی یک بار از خونه بیرون برم ولی زمان ...

بای دزد مفتخور خوبه 

خودتو مقایسه نکن

نه در این حد ولی مجازات ها واقعا بازدارنده نیستمثلا۲۰ سال حبس برای دزدی موبایل مناسبه.حبس ابد برای ق ...

اخه مسئله اینه پیگیری نمیشه 

اصلا مهم نیست برا کسی انقد این دزدیا عادی شده

اینام خیلی بی شرف تر از این حرفان ک حبس روشون جواب بده

منم دستم نمیگیرم ادم جرعت نداره جواب تماس بده

من کیف هم جرعت نمیکنم بگیرم همسایمون با همون بند کیف چند متر روز زمین کشیده بودن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

همین دیروز خبرش اومد ۸۰۰ هزارتا زندانی افعانی داریم که جرماشون قتل و تجاوز و دزدیه فقط 

اینا همشون دارن از بیتدالمالدتو زندان تغذیه میشن

من کیف هم جرعت نمیکنم بگیرم همسایمون با همون بند کیف چند متر روز زمین کشیده بودن

منم کوله میندازم فقط

یا کیف نمیبرم یدونه گوشی و کارتو میزارم جیبم 

بی شرفا همون قطع دستم کمشونه 

بای دزد مفتخور خوبه خودتو مقایسه نکن

به هر حال هر حکمی بگیرن براشون مهم نیست چون با چشم باز پا تو این راه میزارن