2777
2789
عنوان

اکثر مردم‌ الان با آی وی اف دوقلو و سه قلو و چهار قلو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 20 پست
نظرم مثبته اما من توی اطرافیانم یه نمونه ندیدم چطوری آمار گرفتید؟ 🥲

هزینهش خیلی زیاده 

کسی واسه دوقلوزایی یا صرفا جتسیت خاص انجام نمیده مکه این بلاگرا واینا

کسایی که مشکل ناباروری دارن میرن دنبالش

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

ولی کلا اینکه آدم روی یه جنسیت زیادی تاکید کنه به شدت مخالفم

هر کسی ممکنه بیشتر دلش دختر بخواد یا پسر بخواد

ولی اینکه بچه رو به خاطر اینکه جنسیتش باب میلت نیست دوست نداشته باشی یا بینشون فرق بذاری یا بقیه بخوان سرکوفت بزنن واقعا وحشتناکه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینهش خیلی زیاده کسی واسه دوقلوزایی یا صرفا جتسیت خاص انجام نمیده مکه این بلاگرا وایناکسایی که مشکل ...

دقیقا 

اصلا با این شرایط اقتصادی اطرافیان من همه از دوقلو و ... فراری هستن 

جدا از اینکه چند قلو زایی برای سلامتی بچه ها و مادر خوب نیست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

من بارداری اولم بود سمت ای وی اف نرفتم به دکتر گفتم میشه کمکم کنید دوقلو باردار شم گفت نه من نه دکتر دیگه ای قبول نمیکنه چون بارداری پرخطری هست 

خب ادم با ضمانت خودش دلش میخواد دیگه به دکتر چه ربطی داره بقیش😂

عزیزم اول اینکه واسه اولین بچه اصلأ تعیین جنسیتی در کار نیست دوم اینکه انتقال جنین نسبت به اندازه رحم خانم  و کیفیت جنینهای تشکیل شده که اگه فریز بشند مشکلی بعداً براشون پیش نمیاد داره بعدش هم علم پزشکی هم یه وسیله است تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته اصل کار خداست این روش کمک باروری هم در بهترین شرایط ۳۰ درصد احتمال موفقیت داره ما خودمون دخترمون رو  با میکرو  و صد البته به لطف و کرم خدا باردار شدیم ان شاء الله دامن همه منتظرا سبز بشه🤲🌹

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞