2777
2789
عنوان

چهار سال بی خوابی دارم

42 بازدید | 6 پست

بچه من از ۱۷ سالگی عادت داشتم تا ۵ صبح بیدار میموندم سریال میدیدیم .. گاهی اوغات حتی تا ۱۲ بیدار میموندم!!!! زود ترین تایمی که میخوابیدم ساعت سه صبح بود الان ۲۱ سالمه موهام نصف شده انقدر موهام ریخته قشنک چسیبیده کف سرم.. یعنی احتمال داره ریزش موهام بخاطر این بوده باشه؟!!! اخه تو ارثمون نیست تو کل فامیل حتی بین مردا فقط من اینجوری ام.. ازمایش کلی ام دادم.. ویتامین دی ام لب مرز بود..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موی زائد استرس نامنظمی پریود جوش ..نداری؟

نه پریودم منظمه موی زائد رو سینه یا صورتمم ندارم ولی در کل خیلی پر مو ام.. ازمایش هورمونی نداذم میخوام هفته اینده بدم

ربطی به هورمون داره؟؟

نه پریودم منظمه موی زائد رو سینه یا صورتمم ندارم ولی در کل خیلی پر مو ام.. ازمایش هورمونی نداذم میخو ...

ریزش مو اگه شدید باشه 99.9 درصد علتش هورمونیه حتی اگه ازمایش خون نشون نده

ریزش مو اگه شدید باشه 99.9 درصد علتش هورمونیه حتی اگه ازمایش خون نشون نده

الان ریزش مو هام کمه ولی خیلی موهام حجمش کم شده.. یعنی ممکنه علائمشو نداشته باشم ولی مشکلم هورمونام باشه

الان ریزش مو هام کمه ولی خیلی موهام حجمش کم شده.. یعنی ممکنه علائمشو نداشته باشم ولی مشکلم هورمونام ...

اره عزیزم تنبلی تخمدان بعضی وقتا فقط علائم داره حالا انشالله که کلا قطع شه ریزشت و ربطی نداشته باسه