سلام بچه ها ماهیچه م تو زودپز جا نمیشه تو قابلمه هم همینطور بزرگتر از این دم دست ندارم چیکار کنم هرچی گوشتکوب زدم نصف نشد
فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم سونو اضافی نرید قرص های تقویتی شیمیایی نخورید واکسن به خودتون و بچه هاتون نزنید به ولله در حقشون ظلم میکنید یه روزی اینارو میفهمید که دیگ دیره
خواهش میکنم سونو اضافی نرید قرص های تقویتی شیمیایی نخورید واکسن به خودتون و بچه هاتون نزنید به ولله در حقشون ظلم میکنید یه روزی اینارو میفهمید که دیگ دیره
🤧🥺خودت و نی نی اذیت میشید ، خب پس بزار بپزه ببین کوچیک میشه یا نه ، یا ببر پیش همسایه چیزی بگو تیکه کنه برات
آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🤧🥺خودت و نی نی اذیت میشید ، خب پس بزار بپزه ببین کوچیک میشه یا نه ، یا ببر پیش همسایه چیزی بگو تیک ...
چیکا کنم دیگ
باعشه مرسی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکم که بپزه اون سرش که غضروف داره جدا میشه کوچیک میشه
همینکارو کردم یکم پخت از استخونش جدا کردم
1
5
10
15
20
25
30
35
40