2777
2789
عنوان

بچه ها من از خودکشی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 35 پست
اتفاقن پشت یه نیسانی نوشته بودخودکشی قدیمی شده جرعت داری زندگی کن

این حرفا برا اینجا جواب نیست عزیزم منظورم کشور خودمون

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

نکن لحظه اخر مثل چی پشیمون میشی

اون سری که اصلا پشیمون نشدم

ولی خیلی اتفاقات بعدش بد بود

نگاه هایی که بهم داشتن

قضاوت هایی که کردن

میخوام یا خودکشی نکنم یا از مرگم صددرصد مطمئن باشم

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدمی که از زندگیش سیر شده باشه این چیزا براش مهم نیست تو هنوز آماده کشتن خودتو پیدا نکردیپس خودتو گو ...

درست میگین

چیکار کنم که اماده شم؟ من حتی عرضه خودکشی هم ندارم

بخدا اون سری خیلی راضی بودم ولی چون ناموفق بود دیگه ترس برداشته منو

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست

آره باید حتما وسوسه های شیطانو عملی کنی و خودتو بندازی تو عذاب و سختیه ابدی...ترس داره بنظرت...؟عذابی ک‌تموم نمیشه راه نجات نداری..بخشیده نمیشی..مرگ هم نیس ک تموم بشه...ابدیتت میشه عذاب ..........اینا ترس داره اینا وحشتناکه  ...نکن عزیزم ب خدا خودکشی راه آرامش و نجات نیس 

چه حرفی؟حرفم مگه بدبود؟متوجه منظورت نشدم

اینکه جرات زندگی داشته باشیم زندگی کردن هنره.واقعا زندگی اینجا برای اکثریت بالای ۸۰ درصد یه سختی میگذره

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

درست میگینچیکار کنم که اماده شم؟ من حتی عرضه خودکشی هم ندارمبخدا اون سری خیلی راضی بودم ولی چون نامو ...

بزار اینجوری بگم. هدف پشت خودکشیت چیه؟ دنبال راحتی میگردی؟ بیزار خیالتو راحت کنم، اونور چیزی نیست که دنبالشی

یه لحظه به شرایط فعلیت فکر کن، دقیقا اونور قراره ده برابر همین سرت بیاد.

حالا میون بد و بدتر میتونی کدومشو حل کنی! 

این کاربری دست چندین نفر است.